Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Szakbarbár #131526 üzenetére

    Nem olyan rossz az a szerszámsúly, lemértem most a Tom-ot, az szütyővel 190 g, és nem 1500 Ft (anno még a Decában lehetett venni 4500 Ft-ért, néhol még mindig van). Szerszámnál azért nem baj, ha van benne anyag. :)

    Toobee: ha van egy lógatós mérleged, azért ráakaszthatnál egyet a közeli Decában. Kíváncsi lennék, hogy tényleg annyi-e a súlya. Nagyobb gyártók is csalnak, az áruházi leírásoknál meg a sokszor az alkatrészek listája is a copy-paste vonalon bukik el.

    sebgutkopf: a karbont még nem, de az alut korábban én mindig felsőcsőnél fogtam be, de úgy, hogy nem fullra szorítva, hanem hogy megtartsa a bringát. Súlypontra volt helyezve, lehetett forgatni is, ha kellett a hely. Az apró pár Nm-es csavarokat simán lehet úgy is lazítani, húzni, a középcsapágyakat meg nem állványon kell húzni. Autón is mindenki a földön lazítja a kerékanyát, és utána emeli, igaz? :)
    Akinek meg kell az extra erő elfordulás ellen, az tegyen a csövek és a csuklók közé bringabelsőt, ahogy a bikemag cikkben is van. Biztos jó a Feedback állvány annak, aki állandóan bringát szerel, de én inkább használok Lidl-t meg nevezek 10 versenyre ugyannyiért. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák