Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz #68216320 #131261 üzenetére

    Kimondott bringás appot 1et sem tudnék mondani, minden ilyen app, próbál sokoldalú lenni, de a lényeg hogy én a komoot-ot ajánlom. Minden szolgáltatása ingyenes, egyedül az offline térképekért kell fizetni, ha sokat mászkálsz a megyén kívül, de az sem nagy összeg, kb 9000 ft és az egész világot megkapod, 1x befizetés igényel.

    Remek, app, amivel tervezni is lehet, sokkal pontosabb képet kapsz róla, milyen útfelület, nehézség várható, az app és a webes felület is frissül, nincs elhanyagolva. Én csak ezzel navigálok, és sosem volt gond, (kivéve persze ha hülyék rajzolták be a nyomvonalakat, mert hogy OSM-et használ, amit bárki szerkeszthet)

    Rögzít GPX fájlt, miközben navigál a megtervezett útvonalon, nem kell net, ha előre letöltöd, viszont újratervezni nem tud sajnos net nélkül, ami kicsit fura, mert hogy ingyenesen letölthetsz 1 megyét offline használatra, tehát látod mi merre van, csak nem tudod átrakni másfelé az útvonalat (de ezt sokszor nem próbáltam, szóval lehet mégis van rá mód)

    Út végén van összegzés, ahol ugyan úgy képeket tölthetsz fel, de ami igazán hasznos, hogy kiemelhetsz pontokat vagy egész szakaszokat, tehát ha találtál egy új ösvényt, akkor jelölheted. Szerintem csak saját magadnak jelölöd, tehát a te accoddal belépve, bármikor látod majd weben és appon is, és könnyen visszatalálsz.

    A gpx természetesen exportálható, és bedobhatod stravara is, ha az ottani elemzés számodra fontosabb, szegmenseket is viszi, nem találtam eddig igazán hátrányát, talán a feltöltött gpxek értékeit nem számolja hitelesnek, és így kimaradhat néhány összegzésből, de ezt sem állítom biztosra.

    (#131264) Hasaggymeg
    Elöl nekem 2.4 van, schwalbe és most xking van, ezzel 2.0 baron elvagyok minden gond nélkül, kiegészíti a teló puha mozgását, és jól tapad minden fele.
    Errefelé nincsenek sziklás részek, szóval biztonságos az alacsony nyomás, de amúgy 2.2 lesz az alja ha nagyobb kavicsokból felépített környezetbe tévedek, remélhetőleg akár már holnap :)

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák