Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Én örülök neki hogy nem veszem észre hogy melyik bringát hajtom, már súly szempontból, pedig ijesztően nagy kb 1,5kg különbség van köztük. Tavaly 1 meredek technikás szegmensen másodpercre pontosan ugyan azt mentem mindkét bringával, mindkét alkalommal haverokkal versenyeztünk, tehát maximum adrenalin bizonyítási vágy stb volt.

    Lehet a könnyebb trekkel kevesebb erőből ászok, de nem leszek gyorsabb, ha elterveztem valamit ugyanúgy végigtolom mindkét bringámmal, talán a nehezebb géppel utána fáradtabb vagyok, de ki tudja megállapítani hogy egy 50+ os túra után mennyire fáradt, azt nem veszed észre, másnapra meg kipihened és kész.
    Továbbra is hasznosabbnak tartom lábból megoldani a mászást és nem pénztárcából.

    Persze elismerem hogy igazatok van, és biztos felemelő érzés 10kg körüli géppel falni a km-ket.

    Én egyszer vettem észre igazi súlykülönbséget 2 bringa között, 1 nem túl edzett (az utólag derült ki) lánnyal mentünk egy kört, amit elmértem és sehol sem tudott feltekerni, ezért toltuk. Amíg ő lőtt pár virágos képet én mindkét bringát toltam felfele, és nem értettem miért fárad nagyon a jobb kezem, aztán cseréltünk és egymás bringáját toltuk, és ott egyértelmű volt, hogy a kb 15.5 kgos bringa mennyivel nehezebben TOLHATÓ, mint az én akkor kb 14kg gépem.

    Na de mindjárt itt a hétvége a 20 fokkal, szóval tekerje mindenki azt amije van és akkor ahogy Matisz nagypapa mondta lesz "örö e bódottá".

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák