Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    No, meglett a Triban RC520, nem kis kaland volt. Naprakészségemmel még a Decathlonos arcokat is sikerült meglepnem. Több tipusra volt beallitva ertesito, jott is a kistesorol, miszerint rendelhetove valt, de nincs készleten. Gondoltam, azért futok egy kört, nézem a website-t. Hoho Dunakeszin jelez egy példányt, fel is hÍvtam őket és volt meglepődés, mert kb abban a percben került behozzájuk.

    Pár 10km került ezidáig bele, tapasztalataim nem túl reprezentatÍvak, mert ezidáig egy 64-es outin tekertem, ami 210cm-re való, én meg 184 vagyok. A 97kilómat nem érzem soknak rajta, most h. megfelelő méreten ülök még egyelőre kicsinek tűnik de idővel megszokom.

    A fékerő nagyon jó, jól adagolható is, de a beállÍtott bringát ugy hoztam el, h. a fékkart bekellett húzni a kormányig... Gondoltam no para, van bowden allito, na marmost amit elkezdtem tekerni, kiderült h. a váltóhoz tartozik ugyhogy vélhetőleg azt sikerült egy picit elallitanom. Ennél a pontnál döntöttem úgy, hogy akkor előtte utánaolvasgatok+yt. Meg is lett a megfelelő bowden allito, ezzel sikerült javitani a helyzeten, de meg most is van egy holtjatek mielott elkezd fogni. Ellenben az a pont, ahonnnan nem lehet tovabb huzni, attevodott a teljes fekkar ut felere kb.

    Ezzel kapcsolatban is érdeklődnék, h. Budapesten tudtok szervizt ajanalani, ahol értenek ehhez a hibrid rendszerhez? Mert elvittem egy környékbelihez, aki azzal inditott h. azt a részt, amit a bowden mozgat, kozelebb allitja és akkor nem kell annyit huznom, majd hosszas beszélgetésbe bonyolodutnk h. tudtommal pont azt nem szabad, mert annak visszakell kerülnie alaphelyzetbe, mert kulonben a hidraulika "mindig dolgozik" és elvesztem az autamata allitast is.

    Testtartás, ülés, kifejezetten kényelmes, bár nagyobbakat még nem mentem ott dől el igazából.

    Előlre kapott force shark 1000-et, hátra egy velotech 50 ledeset.

    Computer tájékon is sikerült beleesnem a gép épités örök csapdájába. Akartam egy eszközt, mindösszesen annyira h. legyen ODO-m. Kivácsni vagyok h. egy hónapban, évben pontosan mennyit tekerek. Vezetékeset nem akartam, Vezeteknelkuliekkel szemeztem, aztan jott a GPS vonal. Úgy voltam, h. ha már ennyi elment, nem ezen fog múlni. Egy lezyne macro lett. Csodás, imádom, meg is lepett h. ezek a cuccok mennyit fejlődtek. Egyetlen problémám vele, h. az ODO-t csak akkor méri, h. ha megy a recording. Azt pedig minden indulasnal lekell okeznom.

    Oh igen, taposoval jott gyarilag, erre atraktam a regi klipszem, de ezen a szinten váltok spd sl-re. Ma jön meg a pedal, aztan megyek cipőt venni. Itt is dillemazas volt, de igazabol hatizsak nelkul az elmult 10 évben nem mentem el otthonrol, igy cipot tudok vinni, cégnél mezitlab vagyok, dunaparton meg egy fröccsig csak el tudok setalni a bringatol az spd cipoban is. Ha nem akkor max kuszok :D

    Ha majd süt a nap, és nem minden tekerésem esőben végződik, rakok fel képet is :)

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák