Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz jjeahh #129148 üzenetére

    Agy pontos típus -> robbantott ábra - > cikkszám. Ebay-en elég sok minden van, de van olyan, hogy bolt is meg tudja rendelni.

    Hasaggymeg: hol vetted? Nem is láttam még ilyen festéssel. :F

    Itt a tavasz, dagad a ... Race King az asszony bringáján. :D Szokás szerint szopó volt levenni a drótos külsőt, elgondolkodtam, hogy az út szélén vajon megéri-e sz*pni azért a pár ezer Ft-ért. Ez a bringa aztán végképp messze áll a grammozástól, de azért kíváncsi voltam és méregettem. Még megvannak a Focusom gyári belsői, foltozva, azt tudom, hogy könnyűek, ezért azokat akartam belerakni. Erre kiderült, hogy a gyártó az alap bicóikba is Schwalbe 19B (180 g) belsőt rak, így ment vissza az eredeti. Hátra az általam már használt Race King ment fel (laza 45 perc alatt kivakartam belőle a Mitas tejet), előre pedig az októberben vásárolt új, hajtogatós. Volt itt vita, hogy ki kell bontani, vagy sem. Most vágtam el a kötözőt, kihajtogattam, már a földön is kör alakú volt, felszerelve sincs semmi gondja. Pik-pakk felment, még vissza is kellett szedni, mert addig szórakoztam, hogy feliraton legyen a szelep :o , hogy fordítva raktam fel. Szintén öröm, hogy nem drótos.
    Csak külsők cseréjével fél kg-mal lett könnyebb a bringa. Jelenleg 3800 Ft-ért kapható, így szerintem simán megéri cserélni még úgy is, ha a gyári noname gumi nem kopott.
    A gyorszár/tárcsafék kombót meg mindig elfelejtem, milyen szopó. Éljen az átütőtengely!

    ivana, ZolkoW: a fenti bringán olyan a felni, hogy sima, merőleges az oldalfala, és van benne vájat, mint a felnifékesnél. De full feketére van festve. Lehet, hogy a Rodi/Concept így adja olcsón a gyártóknak, ők meg eldöntik mibe építik? :)

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák