Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz trialboj #123425 üzenetére

    Az SLX fékek le fognak kerülni. :) Volt hasonló össztelós pedelec gépem, amin meg Deore fék volt gyárilag.
    Ez abszolút felhasználás függő. Aki túrázósabb stílusban bringázik, nem megy nagyon meredek terepekre, annak akár a 20-22 kilós bringán (azért nem huszonsok :) ) is teljesen ok egy közép kategóriás fék. A probléma mindig akkor kezdődik, amikor bevállalunk meredekebb szakaszokat, ahol komolyan igénybe vesszük a féket. Nekem biztos, hogy kevés lesz az SLX, de azért nyilván nem használhatatlan.
    Tavasszal lesz egy kis fejlesztés, a Yari villa megkapja a Lyrik RC2-es csillapítását, így gyakorlatilag a Yari villából Lyrik lesz. Illetve egy Saint fékszettet, vagy esetleg Hope V4-et. Valószínűleg az agyakat is cserélem majd, szintén Hope-ra.
    Meg persze tubeless-re lesz alakítva.

    Súlyra visszatérve, egyébként ez a Shimano E8000-es rendszer már nem olyan vészes súlyban. Viszonyításképen a Bosch CX motor 4kg súlyú, ez a SHimano E8000-es 2,8kg, és ugyan azt a teljesítményt tudja. Az akku 2,6kg.

    Hasaggymeg: Igen, direkt kéket rendeltem. Szerintem jól fog passzolni a titán szín mellé. A Hope-nak van pár hasonló színű cucca, pl agyak, kormány, nyeregcső bilincs, fékszett, féktárcsák, ki tudja még mit hoz a jövő. :)

    Lőttem még egy képet, hajtás oldalról is. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák