Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz StLui #120228 üzenetére

    Nekem Lidl-s és dekás öltözeteim vannak; aláöltözet: két-két hosszú nadrág, hosszú ujjú felső és ujjatlan felső (ezek Lidl-sek), egy Lidl-s széldzsekim, egy dekás (kb. négyezer forintos) esőnadrágom, egy kétezer forintos dekás futónadrágom (plusz két lidl-s bringás nadrágom és szintén onnan két mezem, három futófelsőm és egy cipzáros pulcsi).
    Ezeket nagy ritkán kiegészítem egy sportdirect-es mackónadrággal és innentől kezdve ezen ruhákat tudom úgy kombinálni, hogy duplazokni mellett kb. -5 fokig (de megkockáztatom, talán -10fokig) semmi bajom.
    Rétegesen öltözködöm és mindig van a táskámban plusz ez-az, ha esetleg hazafelé sokkal melegebb (vagy éppen hidegebb) lenne, esetleg leszakadna az ég.

    Vannak ennél sokkal-sokkal jobb ruhák, ár/érték arányban ezek nem rosszak, okosan szerintem remekül lehet kombinálni őket. Ha ma, nulláról kellene a bringás ruhatáramat feltölteni, biztos hogy nem (vagy csak egy részét) szerezném be ezekből a boltokból (de legalábbis komolyabb kategóriában nézelődnék a dekában), de anno nagyon kevés pénzt tudtam erre szánni, ezekre futotta, most pedig úgy vagyok vele, hogy ha már van, addig használom, míg bírják, nincs helye a pazarlásnak :)

    Amiért neked kezdtem el válaszolni: van egy dekás (Kipsta?) hosszú ujjú felsőm is, de abból sajnos mellényúltam az M-es mérettel. Hiába voltam akkortájt 73-74kg és hittem, hogy nagy lesz az L-es, azt kellett volna választanom, mert az ujja rövid és borzasztóan zavaró. Érdemes ezeket kézzel megtapizni és ha nem cél, hogy passzentos legyen, talán eggyel nagyobb méretet választani.

Új hozzászólás Aktív témák