- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Úszni lehet az ultravékony Oppo/OnePlus hajlíthatóval
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
-
kemcso
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Tisztelt fórumtársak!
Most mi is elmegyünk pihenni, így a topik 2024.12.24-től - 2025.01.03.-ig zárva tart, topikzárás 23-án este, topiknyitás 03-án délután.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemcso
Ármester
Ez inkább ide való -> HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás
-
EXIEZ
senior tag
Mennyi lenne egy vezeték nélküli hangszórónak az ára?
Nem használt, dobozával tartozékkal, és fekete színben van.
Bolti ár 140 euro, de a linken van több infó még róla.
Bővebb infó: [link]SOL Republic AMPS - Használt, dobozával, benne összes tartozékkal. Mennyibe mehet fel? Állapot tökéletes.
[ Módosította: kemcso ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
1x használt hibátlan iPhone 6 gyári füles (dobozos) árára lennék kíváncsi.
Előre is köszönöm.
-
CHaooSS
őstag
Kösz, Ismerősöm kért meg, hogy áraztassam be, de azért még ráírok, hogy van-e garanciája meg stb.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Hali
Foster HP-A3 mennyit érhet? Előre is köszi
[ Módosította: Bodz ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
demars
addikt
Sziasztok!
Két fejesre kérnék beárazást:
ATH M40X: újszerű állapotban van, szerintem még be sem járatódott rendesen. Összes tartozéka (két kábel, kis bőr tok, doboz, számla, gari levél) megvan! / Ha jól emlékszem még garanciás/
Superlux HD330: Használtan vettem, tökéletesen teszi a dolgát. Nem karcos, nem viseletes, de használt! Kábelét előző tulaj kicserélte (minőségi kábelt kapott)! Doboz, papírok megvannak!
Köszönöm!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Nigér
őstag
Hali!
2014. 05. hónapban vásárolt Fiio X5-re kérek egy beárazást.
Minden tartozékával, szép állapotú.
Köszönöm![ Módosította: kemcso ]
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok!
AKG K141 MKII vajon mennyit érhet?
Doboz, két kábel (spirál, normál), + bontatlan műbör párna. Az eredeti szövet párna van rajta, közepes állapotban.[ Módosította: kemcso ]
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Anno a HTC telómhoz kaptam egy Monster Urbeats by Dr. Dre fülest. Mivel nem nagyon kedvelem a fülbedugós eszközöket, így ez most is bontatlan csomagolásban pihen (a dobozon rajta van a gyári fólia borítás, sosem volt kinyitva, bolti állapot).A fülesen kívül van benne a telefonhoz egy lejátszás vezérlő, mikrofonnal (headsetként is használható).
Mit kóstálhat manapság?
Köszönöm a segítségetek![ Módosította: kemcso ]
-
nagyúr
Szia! Köszönöm szépen. Elfelejtettem, hogy venni szeretném. Nem gondoltam volna, hogy ilyen elmebeteg ára van. Érdekes hangja van; nem annyira dinamikus mint a mondjuk egy AKG vagy BD, hanem elképesztően tiszta a hangja. Főleg komoly zenét hallgatok (mert már vén trotty vagyok és az jobban bejön) és pl. hallani mikor átfog a hegedűn a vonós... Megy is szegény AKG a levesbe....
Közben mielőtt beáraztad volna már 4.000,- azaz négyezer Forintban meg is alkudtam az eladóval! Nem akartam becsapni, de annyira gagyin néz ki a headset, hogy azt hittem olyan max. 10 ezer lehet az új ára. Néha parádés jó dolgokat lehet néha venni a jószopáson
Az igen, nem semmi... - Bodz
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Bodz
nagyúr
válasz -Faceless- #21 üzenetére
Szia!
AKG K518LE: 5-7000 Ft
Ha megpucolod.Sony NWZ-E453: 5-6000 Ft
Nem segít az eladásban az egyedi csatlakozó, flac támogatás hiánya (ha jól tudom), meg persze a karcok. Reméljük legalább az akksi okés.[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Volna egy fejhallgatóm, illetve egy Mp4 lejátszóm. (utóbbi nem tartozik a topicba, de nincs olyan másik ahol tudnának segíteni, ehhez áll a legközelebb)
Fejhallgató:
- Akg-518LE (a rövidebb kábelú változat, zöld), Hibátlan kicsit piszkos, de karcot sem igen találtam rajta. Csak a jack csatlakozó kopott meg nagyon keveset. Dobozával, számlával, minden eredeti tartozékkal, a dobozt most nem tudom előkeríteni valamikor 2014 2. felében lett vásárolva.Lejátszó
- Sony NWZ-E453, 2011 első felében volt vásárolva, anno 24 ezerért, adatkábellel, dobozában, minden papírral, és ha nagyon keresek szerintem még számlát is megtalálhatom hozzá. Hibátlanul működik, azonban a ház lágy műanyag, így az évek alatt elég rendesen gyűjtötte a karcokat (törés, repedés nincs, csak karc, de az sok). Ha kell az értékeléshez képet jövőhéten tudok róla készíteni.A segítséget előre is megköszönném
-
tolts.hu
őstag
Ezekre lennék kíváncsi mennyiért mennének el, illetve ti melyiket tartanátok meg?
Bontatlan Apple EarPods távvezérlővel és mikrofonnal + védőtok
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
sepsi0
őstag
Még visszaélnék a kedvességeddel és hozzáértéseddel....
2 fejes lenne még, de csak érdeklődés képpen , mindkettő használt:Sennheiser HD600 7 éves, párnák jó állaptban, nincs karcolás/törés, kábel cserélve HD650 kábelre.
Garancia már nincs.Sennheiser PXC350 7 éves, fülpárnákat cserélni kell (lehámlott a műbőr), kábele cserélve csak nem tudom milyenre (nincs rajta így hangerő szabályzó), nincs karcolás/törés, megvan hozzá minden (tartó, repülős csati, ...). Garancia nincs.
Mind a két füles hibátlan a kábeleket és fülpárnát (PXC350) leszámítva.
Egy ideig nem írok ígérem!
-
-
sepsi0
őstag
Sziasztok én is kérdeznék/áraztatnék.
SENNHEISER PC166 USB USB hangkártya is meg van hozzá, viseltes (párnák),
tőrve nincs. El volt törve a mikrofon végénél ezért nem szól a MIC, ragasztottam, most jutott eszembe.Mikrofon nem működik. Hangjával nincs probléma.
Garancia már nincs.
Köszönöm![ Módosította: Bodz ]
-
Bodz
nagyúr
Az újabb fajta K511, tehát MKII?
A fejhallgató szervíz árait figyelembe véve 3000 Ft csak a munkadíj. De ez amúgy rengeteg mindentől függhet. Milyen kábel, milyen jack dugó, stb.Takstar Pro80: 15000 forint
Szerencsére elég felkapott, el lehet érte kérni ennyit így gari nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Beszállok én is:
AKG K511, szép állapotú, kb 3,5 éves, vezetéke két helyen sérült, de csak a kabát van ,,elvágva'', maga a vezeték nem szakadt/kontaktos(szék lába elvágta ) ér valamit?
Illetve szerintetek egy szaki mennyiből eszközöl egy kábelcserét?Következő:
Takstar Pro 80 használt 1-2 éves, gari nincs, szép állapotú.[ Módosította: Bodz ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
QbHead
aktív tag
Na akkor meg is kezdem a topikot
Speednlink Medusa nx 5.1 doboza megvan, a fejhallgató tökéletes állapotban van (jack es verzió tehát nem a gagyi beépített hangkártyáról tud csak szólni)Köszönöm előre is!
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
tolts.hu
őstag
Már ilyen is van
Van is otthon egy-két fölösleges füles, amin túl kellene adnom, pontos típus holnap!www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
MurdR
veterán
Topic nyitva.
-
MurdR
veterán
Kemcso, Bodz: Üdv itt is.
Tietek a pálya, beszéljétek át hogy hogyan szeretnétek csinálni.
Az összefoglalóba írtam pár tippet, de csak ötletként, úgy szerkesztitek ahogy szeretnétek.
-
MurdR
veterán
Hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Batocera Linux
- leslieke farmerzsebe
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap