Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JackFeryll

    őstag

    válasz IMIIKE1998 #110909 üzenetére

    2 éve teljesen alap kérdéseket teszel fel, még azt sem tudod milyen kategóriára van szükséged (illetve ez hetente változik) most pedig teljes magabiztossággal írsz tanácsokat kerékpár vásárlással kapcsolatban. Nem csodálkozom ha valaki erre felhúzza a szemöldökét :)

    (#110849) jjeahh Ez a trail meg a nehéz mászás egy agyrém amúgy. Most az anthem-en is meglepődött valaki még jó hogy jól mászik.
    (Annyi kategóriát kitaláltak már, xc, trail, am, enduro, superenduro, freeride, dh. Rugóutak 5 centinként. Ilyen-olyan linkek, rugós, levegős, reservoir. Mindeféle gyári tune-ok. 3 kerékméret, nagyobbaknál kisebb rugóutak, de akkor jöjjön a plus is.)

    Még egy enduro bringával se feltétlen szenvedés a mászás, nyilván gravity gumikkal, puha setup-al/tuninggal lomhább lesz persze. Nagyon rövid stucnival vándorolni fog az eleje a meredeken és nagyon kell hajolni a 2X százalékokon.
    Alapvetően mindenkinek trail/AM bringát ajánlanék és fullyt ha van rá pénz és tudja hogy nem akar magas szinten versenyezni. A legsokoldalúbb kategória a legkevesebb kompromisszummal.
    Sajnos még nem annyira divat elérhetőbb áru merev trail/AM bringákat árulni. (vázakat persze lehet rendelni külföldről, de kezdő nem fog építeni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák