Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz varsam #110220 üzenetére

    Aliexpress-ről szabad rendelni féket?

    Nem nem soha, és még véletlenül sem. A linkelt fékhez hasonlót szerintem használt piacon is találsz, de sok helyen promóznak ilyen alap fékeket(bikediscount/chainreaction), nem sokkal drágábban, én mindenképp arra szavaznék.

    Az ilyen fostos kínai oldalról semmi olyat nem szabad rendelni ami ha eltörik, megdöglik, furán kezd működni, bármilyen helyzetben abból komoly sérülésed lehet. Pl kormány pipa, féktárcsa, váz, teló stb stb.

    Féket meg a büdös életben nem vennék ilyen helyről, mert ha kimaradt a minőségellenőrzés és kapsz 1 hibás darabot ami 40+nál elveszíti a fékerőt, v bármi baja lesz, akkor arra rámegy az életed vagy az egészséged.

    A fék az amin nem jó dolog spórolni, ha drága még gyűjtögess, de ne vegyél szart, mert egy váratlan helyzetben lehet pont az a fél méter dönti el hogy megúszod vagy hetekig kórházban cserélik alattad az ágytálat.

    Az én bringámon is vannak kínai cuccok, pl kis szarv a kormányon, markolat gyorszár nyerghez, kulacstartó, de ezek mind jelentéktelen dolgok, nem befolyásolhatják a biztonságomat.
    Rendeltem már nyerget onnan, 0.2 mm keskenyebb lett, és lötyög a bringában. használhatatlan szemét
    Rendeltem pedált, ami 2 tekerés után kotyogni kezdett, egyomásik fél év után eltört.
    Ilyesmit nem éri meg venni, mert gagyi, vagy szerencséd van és jót kapsz, vagy nincs és lesz 1 lomod amit nem használsz, vagy pont hogy rosszkor romlik el és veszélybe sodor.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák