Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz 6030D #100136 üzenetére

    "Mondjuk a bringá(i)d és a Deuter alapján gondoltam, hogy nem fogsz már olyat rendelni, de itt most olcsó megoldásról volt szó."

    Igen, csak kérdés, hogy az "olcsó" valóban olcsó-e. Mert ha csak egyszer kell, és ezt előre tudja az ember akkor OK, de ha azt nézem, hogy mondjuk 900Ft-ért 3 hónapig bírja, de nekem hosszú távon kellene akkor már nem olcsó akkor sem ha "öccá"-zért adják.

    Én azt csak próbaképp vettem, mert épp olyan túrára készültem, amihez jól jött egy olyan nyeregtáska amibe minden belefér ami a Topeakba (kép lent), de még van egy plusz hálós zsebe is, amiben elfér egy fél literes ásványvizes palack.

    Mondjuk ez elég sok és nehéz cucc, nem meglepő, hogy nem bírta a gagyi anyag, de ha valaki nagyobb táskát tervez, akkor illene azt is figyelembe venni, hogy abba több fér, nehezebb, erősebb anyag kell ... na ilyenekre szerintem nagy ívben szarnak a sárgák.

    ps: A Topeaknak is van plusz hálós zsebes táskája, de végül olyat nem vettem.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák