Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Tenken #9240 üzenetére

    Valamit "tudnak", ha náluk kevesebb, mint feleannyiba kerül egy váz (499 USD), mint a gyártó honlapján (1050 USD). Szerintem kerüld el őket jó messzire.

    belaazallat: Nem azért veszek meg egy új alkatrészt mert könnyebb, hanem mert jobb. Az egy mellékhatás, hogy néhány jobb termék könnyebb.
    Nos, ebben az esetben nem értem, hogy mi a problémád, mert én ugyanezt írtam le. A rugós nyeregcsőre, valamint az állítható kormányszárra mindig meg fogod kapni, hogy nehéz, mert az, és teljesen feleslegesen nehezített (és a mechanika miatt bonyolított), mint egy hagyományos darab, ráadásul drágább is.

    A topikban drágább bringával rendelkezők közül szerintem egyikünk sem olyan, hogy bement a boltba, és megvette adott gyártó aktuális évi modelljét, mert úgy tényleg drága :U Lehet vásárolni használtan komplett bringát/alkatrészt, lehet vásárolni kifutó modellt, lehet vásárolni külföldről nagyon akciós alkatrészt, lehet vásárolni szétbontott bringából új alkatrészt, és úgy már nem annyira drága, ha sok mindenből az eredeti ár 40-50%-át fizeted ki.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák