Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Xantomas #38310 üzenetére

    Nekem újabb SR ből NCX em volt, annál volt ez amit mondasz. De durván belassul a mozgása ha kicsit rácsukod a lockoutot, befele mozgásra is. Meg ezekbe gázos lockout van, ami nem pont úgy működik mint a drágább teleszkópoknál hogy van egy olajban mozgó dugattyú egy szeleppel, és akkor azt zárogatod el.
    Na mindegy nem is ez a lényeg, csak én ezt a lockout részt nem tekintettem eddig semmiféle csillapításnak, ha odaírták hogy van benne olajpatront akkor kéne benne lennie valami tényleges olajos csillapításnak, csak én eddig ilyet nem láttam, de újabb modellekből még nem szedtem szét, szóval ez az én magányügyem. :D Majd szét döntök egyet aztán megnézem.
    Egyébként még azt megnézhetnéd, hogy a rugójába raktak-e elasztomert, mert akkor azt vedd ki, kevésbé lesz progresszív, és jobban fog mozogni a 60 kiló alatt. NCX en sokat javított, én így használtam.
    Ezek annyira túl vannak építve, olyan 2.4 kiló körül vannak, elbírnak 100 kilót is, amit nem bír, ha nagyon szét terheled a becsúszó szárak szoktak egymáshoz képest elgörbülni tárcsa féknél.

    _seth_
    Capa meg gila meg ilyen ipari hulladékokat, azokat végképp nem nevezném teleszkópnak, semmire nem jók, csak súlynak meg hogy instabilabb legyen a bringa.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák