Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Teasüti #36913 üzenetére

    Kormány fejcső? Stücnire/kormányszárra gondolsz?
    Minél rövidebb, annál direktebb a kormányzás, szóval annál érzékenyebb, annál instabilabb. Ha teljesen felállítasz egy ilyen állítható kormányszárat, akkor az ilyen pár centi előre nyúlást enged csak, azzal szerintem elég kacifántos lesz közlekedni. Én nem tenném.
    Kézzel beállítható nem nagyon van, de minek is? Kipróbálsz pár állást, aztán fixre húzod és kész. Egy 6 os imbusszal lehet őket állítani általában, ráadásul eléggé meg kell húzni azt a csavart, nem rég volt róla szó hogy valamelyiket akár 12-16nm el is, azt meg egy kemping bicikliből ismeretes tekerővel nem nagyon tudnád kifejteni.
    Ha az egekbe akarod tenni a kormányt, akkor neked együtt kell élned azzal hogy a gerincedre több súly jut, de ha valakinek nincsenek súlyos egészségügyi bajai amik megkövetelnék, vagy nincsenek iszonyat elgyengülve a hát és has izmai, akkor nyugodtan be lehet állítani egy nyereg magassággal azonos kormány magasságot, és akkor azzal jól lehet biciklizni..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák