Hirdetés

Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz tjokai #28752 üzenetére

    Úgy működik, hogy amint kifele fordítod a sarkad, kiold a pedál (ugyebár normál esetben tekerés közben ilyen szögben nem áll a lábad). Szóval ha megszokod, semmivel se rosszabb, mint ha sima platform lenne, azonnal oldható (és esésnél is kiold mielőtt még bármi baja lenne a bokádnak). A probléma csak addig lehet amíg ez a mozdulat nem ösztönszintű, akkor fordulhat elő némi borulás :) De az előnyei bőven túlmennek ezen.

    rétisün:
    Köszi előre is :) Abban reménykedtem, hogy ez az "önbeállós" cucc valami rugalmas rendszert jelent, ami szorosabban tartja, de akkor a jelek szerint tévedtem. Mondjuk majd megnézem ami elől van (halál alap, jó eséllyel noname kulacstartó), hátha az megtartja rendesen, mert abban szokott szorulni a kulacs (csak olyat meg nem tudom honnan szerzek, rakta volt a biciklin).

    Toomy:
    Térded eleje, vagy hátulja fáj? Ha a hátulja, akkor nagyon jó eséllyel amiatt van, hogy túlpörgetsz. Nekem akkor volt ehhez nagyon hasonló (térdem hátulja fáj, és akkor ha megpróbálom behajlítani), amikor 90 fölött pörgettem, erős terhelés mellett (ismeretlen terep volt, kicsit becsapós emelkedővel, és fordulatszámot nem figyeltem, közben meg tapostam ezerrel, mert azt hittem alig emelkedik, és csodálkoztam, hogy nem haladok :B ).
    Mondjuk test jelzéseire nagyon érdemes odafigyelni. Élsportolók kizárólag azért tehetik meg, hogy időnként nem foglalkoznak vele, mert folyamatosan nagyon komoly orvosi felügyelet alatt állnak, akik pontosan tudják (jobb esetben) mi az ami még belefér, és mi az ami már nem. Megjegyzem ők is tévednek, illetve hosszabb távon így is tönkreteszik a testüket. Szóval ha fáj, sajog, zsibbad, stb, akkor rögtön pihentetni. Nagyon komoly sérülésektől, és betegésektől tudod megkímélni így magad.

Aktív témák