Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
rétisün
veterán
basszus, éppen összecihelődtem volna, hogy végre tekerek egy kicsit, de már megint csöpög az eső... pedig melóhelyre is be kéne mennem, valami adópapírokat aláírni.
asszem ilyen sz*r szabadságom nem nagyon volt, mint ez a hét lesz
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
válasz Vasinger! #36706 üzenetére
Én a full Shimano felszereltségű bringához (még a villa sem Rock Shox) rövid gondolkodás után "mer'mé'ne" alapon SRAM feliratos kulacsot választottam
De matricát nem ragasztanék a bringára, eléggé szép anélkül a Kona, nem akarom elcsúfítani.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem a bringám eléggé egyszínű, szürke az egész, egy-két matrica igazán feldobná.
-
dqdb
nagyúr
válasz Vasinger! #36708 üzenetére
Tamooval értek egyet, az ő Magellanja pont így szép, ahogyan most van. Az én bringám is egyszínű (bár fehér), és gyárilag hasonló mennyiségű matrica került rá, mint a tiédre. Ha nem lenne rajta a gyönyörű szintvonalas díszítés, akkor sem ragasztanék rá semmit sem, így pedig főleg nem.
A régi bringámon pedig a gyári matricázás eltávolításán gondolkoztam, mert az évek folyamán eléggé ronda hullámos lett bizonyos helyeken.
-
fpeter07
veterán
válasz Tothgera30 #36710 üzenetére
Így legalább látni hogy terepen is megy bicaj, nem csak otthon lóg a fogason
-
sestertius
őstag
válasz fpeter07 #36712 üzenetére
Hát az enyém is a maga módján csak fent lóg a falon... sajna hátsó kerék nélkül. Garanciális szerviz keretén belül vissza vittem, hogy szedjék ki belőle a "tojást"... Hihetetlen, alig mentem vele még vagy ezret sem, és semmi ütést vagy hasonlót nem tapasztaltam...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
sestertius
őstag
Szép bringa!
A méretemben sajna nem találtam ilyen "világosat" anno, de végül nem bántam meg, hogy azt vettem, amit.. holnapra talán kész lesz a kerék is - ha meg tudják csinálni -, és holnap kapom meg az új Specialized ülésemet is....
Csak ez az idő...
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
proximus
senior tag
"Más márkában nem is gondolkozol?"
Milyeneket tudsz mondani, amiből nagyobb választék van és esetleg alkatrészt is lehet hozzá venni(tömítések, "morzsolódó" műanyagok ) ?A Suntour-ból láttam még többet a webshopokban és látszólag jó árban is vannak a "komolyabb" darabok. Nyilván a FOX lenne a No.1, de egy alap is többe van egy átlag fizetésnél... Ja és nem akarom hogy nagyon aránytalan legyen a bringa ami az egyes részegységek képességeit illeti. (Speci hardrock sport disc 2009 piros)
-
dqdb
nagyúr
válasz proximus #36715 üzenetére
Szerintem Tamoo arra gondolt, hogy bár a SRAM/Rock Shox/Truvativ/Avid választéka nagy, a beszerzésük a magyar nagyker jóvoltából sokszor hetekig is eltarthat. Ennek a hírnek a szövegezése szerintem mindent elmond
sestertius: köszi!
-
fpeter07
veterán
válasz venember83 #36717 üzenetére
44 LO milyen lehet? Kinézetre tetszik, fehér+ piros minta. Ez ár alapján normálisan tűnik
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz proximus #36715 üzenetére
Alkatrész ellátottság terén nem vagyok képben. De szerintem szimeringek ilyesmi megvan itthon minden normális szervizben (feltételezem). Pl Marzocchi 33 RLo is lehet alternatívája egy RS Tora-nak (asszem 45e körül mozgolódik). Vagy suntourból már állítólag nagyon jó lett az új epicon + axon. Ezek jó súlyban is vannak (meg már 32-es becsúszós), igaz webshopokban én nemigazán találkoztam vele, de aki vett nem túl rég azt mondta 56e-be fájt (axon). Meg ott vannak még a Manitou-k is, de arról én nem tudok túl sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz fpeter07 #36718 üzenetére
Boncasztalon: Marzocchi 44
Marzocchi 44 RLO teszt
Amúgy én ezeket a fekete becsúszókat nem tudom hova tenni úgyis elkezd kopni egy idő után, utána meg csak csúnyább[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #36724 üzenetére
Csak sajnos azok már elég drágák. Van nálam egy lélektani határ, amitől többet biztosan nem adnék egy teleszkópért.
-
Vasinger!
nagyúr
Megfogadom a tanácsaitokat. Nem rakok semmit se a bicómra. Így jó ahogy van.
Az meg a másik, hogy nem kicsit le vagyok égve. -
proximus
senior tag
Megindult az előfesz szabályzó a Suntouron hosszas kínzás után,
öröm e bódottá -
venember83
nagyúr
Mai nyálcsorgatás is letudva... [link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz venember83 #36729 üzenetére
Most ezt nagyon kellet?
Elfogadnám, elfogadnám. -
rétisün
veterán
de jó, hogy engem ezek abszolút hidegen hagynak (persze azért nem kell bosszúból outikat belinkelni, hogy én is vágyakozzak )
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
proximus
senior tag
válasz sestertius #36728 üzenetére
Maradt a helyén....
Érdekes hogy kettőt kattan és úgy fordul tovább, viszont ezen a ponton nagyon nehezen ment át az első pár alkalommal. Fáj is a kezem rendesen... -
ludsimon
veterán
válasz rétisün #36731 üzenetére
Te.. hát nem tudom, de mióta ma szinte egész nap grammokról beszélgettünk privátban én nekem egyelőre nem új bringa kell, hanem karbon cuccok.
Annyira megfertőztél, hogy már szinte darabokra szedtem a Scottot, hogy grammra pontosan tudjak mindent.
Már órák óta csak a grammokat osztom, szorzom, de jelentem, végeztem (mára ).
Megnyugodtam, mert azért mégis rendes outisnak készülök ha már a grammok érdekelnek.A végeredményt majd képpel, pontos méréssel a munkálat legvégén, de nem mostanában, inkább majd úgy nyár közepe fele.
undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #36735 üzenetére
"a munkálat legvégén"
ennek sose lesz vége ez ebben a legrosszabb...vagy a legjobb?
egyébként nem biztos, hogy a karbon cuccok a legkönnyebbek...de legalább jó drágák
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz rétisün #36736 üzenetére
egyébként nem biztos, hogy a karbon cuccok a legkönnyebbek...de legalább jó drágák
A gyógyszerészed netán titánt írt fel? Komolyabban: a titánból vagy karbonból készült váz a könnyebb, és melyik nagy általánosságban az olcsóbb?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
nem tudom, a karbon vázamat se rendes áráért vettem (sőt...) titánvázat meg még egyáltalán nem vettem, szóval passz
de pl. kormány, stucni esetében előfordul bizony, hogy a karbonól készült se könnyebb, mint egy aluból készült...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #36736 üzenetére
Valahol tudni kell határt húzni.
Én húztam is, idei év a Scotté.Nálam azért van egy olyan szint, hogy azt mondom, hogy ez nem könnyebb annyival, hogy kiadjak rá annyit amennyi..
De persze csak ha 5-15g-ról van szó
Tényleg idén szeretném a Scottot elméletben befejezni, aztán majd kiderül mi lesz gyakorlatban.
Elméletben jövőre már csak kopó alkatrész csere lenne a jó. Jövőre jön a big project. Na nem tervezgetek már.. Nagyon a tervek embere vagyok, de tudom, hogy sokszor nem sikerülhet minden úgy, ahogy elgondoljuk.undefined
-
rétisün
veterán
válasz #56474624 #36740 üzenetére
tényleg szép egy klasszikus geometriájú acél (titán) váz, jobban is tetszik, mint ez, amit hajtok, de annyiért nem tudtam kihagyni....
de sajna nem megfizethető a magunkfajta hobbi bicajosnak (bár, ha összeszámolnám, menyi pénzem van már a bicajokban, sztem én se hinném el )ludsimon: igen, valahol meg kell állni....enél a váznál voltam így, eredeti áráért nem vettem volna meg, az már nagyon a határ fölött lett volna, de ennyiért (főleg ritchey nyeregcsővel) még belefért
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Ehh gyönyörűűű. ilyenkor mindig eszembejut hogy a bringámat mikor vettem azon gondolkodtam hogy kell e nekem ilyen árú kifogom e használni stb.. és akkor meglátom ezt aminek csak az első villaja dragabb mint az enyem zusammen.
Persze azota rajottem hogy ha jot akar az ember akkor sajnos itt is mélyen kell kotorászni a zsebben.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Xantomas
őstag
válasz rétisün #36742 üzenetére
titanium:
pros: durability, ride almost as good as steels', light
cons: could be flexy if not crafted wellcarbon:
pros: light (perhaps even lighter than titanium by few ounces), supposedly mutes road vibrations, fashionable
con: can shatter or snap much more realily then titanium, could crack and break if not handled well"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Tamoo
MODERÁTOR
Napi nyálcsorgatás. Nem nekem találták ki, meg nem is vágyok ilyenre, de tetszik Árat szerintem ne is keressetek hozzá.
-
rekid
addikt
Nem tudjatok Meme pesti boltjának a nyitva tartását?
Gyáva népnek nincs hazája!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest