- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
csinál egy szem fényképet, az is olyan szar, mintha outlander fényképezte volna, de az legalább jól kijön rajta, hogy qvára nem "tökéletes"
-
Outlander
addikt
Az hagyján.... továbbítani akartam egy szerviz ajánlatot... szokásos kedves hozzászólásaimmal
(30k+ áfa kiszállás, ezek gyökerek, honnan jönnek ide? Illetve a kiszálásban miért nincs benne a munkadíj ami 10k+áfa? Ezek hülyék, én is is itt akarok dolgozni). egyik kollégámnak.
Erre véletlen válasz levél lett...Most jött egy sokkal kedvezőbb ajánlat a szerviztől. ...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Teebbeee-nél parti volt?
-
daninet
veterán
Napi alairas. Es ezt igy siman tollal
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Ramius
őstag
Eladó HTC One M7 valakinek?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Chaser
legenda
A doogee x5 pro mennyire vállalható? Csak fb-ra használná a tulaja, jó képminőség meg stabilitás érdekes, többi móka nem. Bár úgy látom most kb minden kifogyott eustockból, ha már ráérnék venni valamit akkor nincs
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
Na telefony guruk, szakértsetek nekem.
Adott egy Galaxy S2, gyári független rom, nem rootolt. Mostanában azt csinálja hogy ha felteszem adatkábelre usb háttértár módban, akkor leválasztáskor vagy irtózatosan belassul vagy lefagy a búsba. Mit lehet ezzel csinálni?
Másik kérdés: lehet-e, és ha igen hogy lehet úgy gyári resetet csinálni, hogy a telefonkönyv, sms-ek, háttértár tartalma megmaradjon?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
Szombaton hánytól indul, és hol lesz a dekondícionálás?
A szállást már lefoglaltattam előre egy volt osztálytársnőmnél.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz Ramius #83639 üzenetére
Dánkesőn! Jof jön? Nem tudja valaki?
Ramius: Ezt csalogatónak benyögöm: Az első kört mindenkinek én állom, megkaptam a 30 éves jub. jutalmat. (Mert megérdemeltem. Bibí. )
MOD2: Aki pacalt kép tüske helyett, annak is kötelező húzóra lenyomni.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #83635 üzenetére
Újra hassel sd kártyáról ez ilyen... Tedd át telefon belső helyre az appokat ha van hely.
-
poffsoft
veterán
-
Ramius
őstag
No akkor senki más nem jön? Holnap foglalok asztalt, jó lenne tudni, hogy hatan, vagy tizenhatan leszünk. Bár punnyadék banda ez.
Szóljatok Gyurinak, hátha anya elengedi...gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #83642 üzenetére
Na ez az, minden a belső tárhelyen van a navi kivételével. De ha pendrive módban akasztom rá a kábelre, akkor az sd és a belső tárhely is külön meghajtóként jelenik meg, szóval leválasztáskor lehet hogy a belső tárhelyet is újra hesseli... lehet hogy le kellene takarítanom a sok xart a belsőről. Kösz a tanácsot
Még egy kérdés: tudtok olyan youtube appot ami ingyé van, fut lezárt képernyőnél is és nincs tele reklámmal?
Csézer: múltkor a laptop üzletelés közben több sört megittunk 1 óra alatt mint Ótlander az utóbbi 2 év PH találkozóin összesen
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz WunderKinder #83648 üzenetére
Cicafiúsimi lesz. Hacsak nem jön Cirmiii.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest