Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • george11

    senior tag

    válasz titko #6382 üzenetére

    A régi (magyarul jól működő) kromofágot még novemberben betiltották. A boltokból is vissza lettek hívva ...
    Helyette van új kromofág, ami arra jó, hogy lemosod vele az autót, mert a festéket nem oldja, de cserébe 2X annyiba kerül.
    Helyettesítő szer nincs.
    Vagyis van. Milesi lakkmaró gél. Cirka 4000ft 1kg. Ez ugyan úgy működik, mint a kromofág, csak négyszer annyiba kerül, és pusztán egy jogi kiskapu miatt maradt forgalomban.
    Betiltottak minden létező, és működő festéklemarót, bármilyen alternatíva nélkül. Merthogy EU, és meghalnak a bébifókák ... persze bazmeg ... nem attól, hogy csak a franciák kb 90 kísérleti atomrobbantást csináltak a tengerben.... :(((
    Én most ott vagyok, hogy egy galvánüzemet bíztam meg a festék lemarással, mert ami anyagok maradtak, azok az erős marólúgok, amit nem szeretnék használni...ezek nettó 10X károsabb cuccok, mint a kromofág, de nembaj, ők okosok ott fennt a nagyházban. :W
    Ha szánsz rá pénzmagot, akkor a halasi úton van egy Milesi márkabolt, ott holnap dél körül lesz lemaró, mert ma kifogytak belőle. (úgy kérd, hogy lakkmaró gél. LSC 1331 vagy mi a makk a kódja)

    "5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Új hozzászólás Aktív témák