- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Chaser
legenda
elsőőőőőőő
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
devid hogy eltűnt már... biztos nem lát a router mögé.
-
Outlander
addikt
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Jónagyot az Uraknak!
Kellene nekem egy kis segítség. Meg kellene tekinteni egy géperejű járóművet és körülfotózni, ha van valakinek szabad kapacitása meg eléggé autóbuzi
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Outlander
addikt
válasz bitpork #57169 üzenetére
Tehát, valaki menjen el mint vevő , és fényképezzen neked egy autót körbe?!
Erre az eladó is megkérhető.... kivéve hogyha sok debil hívogatja hülyeségekkel, mert olyankor én sem szoktam csinálni semmit se...
ui: amúgy én biztos h nem.
-
válasz Outlander #57173 üzenetére
A vevő én lehetek. És már beszéltem az eladóval, de inkább adok valakinek 1-2k-t mert akkor én nem fogok elverni 10k-t feleslegesen ha a fotókról kiderül hogy kaka. Ilyen esetben meg szoktam kérni valakit hogy a nevemben menjen oda, és fikázza körbe a kocsit
-
-
Outlander
addikt
Birizdo?
-
-
Outlander
addikt
-
Van róla fent a hahun pár kép. De nekem legalább 40 kell, miden porcikájáról, ahogyan én is csinálom másnak a kérésére.
Az hogy mennyi pénzem van , meg nem ide való téma, arról nem is beszélve hogy meglehetősen illetlen más pénztárcájában turkálni. Ha érdekel hogy mit néztem ki, privátban szívesen megosztom veled.
-
-
Outlander
addikt
válasz bitpork #57184 üzenetére
Ettől a sok képtől még simán lehet motor/elektronika hibás is...
Egyébként ha én lennék az eladó, kb a 7. kép után mondanám, h inkább menjél ki a bucsúba és a ringlispiren fényképezzé hüle gyerek! De én általában nem bírom a túl precíz, közben meg hozzánemértő és idő rabló embereket...
Nem sértésből írtam, csak az ilyen túl precíz hülyeségek kihozzák belőlem...
ui: ennél az volt a jobb, mikor a friss jogsis gyereknek akartak autót venni és én mint eladó menjek már el vele, hogy megnézzük menet közben az autót... kb a második lefulladásnál derült ki, h egyébként anniy pénzük nincs is, csak a fele...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Outlander #57188 üzenetére
A fotók utáni második kör a gyári diagnosztika. Nagyon sokat megspóroltam már azzal hogy az autóimat rendesen átnézetem. Ha ez nem tetszik az eladónak , akkor nem veszek tőle kocsit. Úgy gondolom, hogy a gyorsan és körültekintés nélkül vásárló emberek az okai hogy sok motorkocsi híre rossz. Pedig csak oda kellene figyelni hogy mit vesz az ember.
MOD: látom még mindig az a kérdés hogy van-e pénzem Akkor elmondom h egy 4'000'000 forintos autóról van szó. Remélem ez eloszlatja a kételyeket, hogy csak tesztpilóta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz bitpork #57190 üzenetére
Az igaz....
Csak az a nem mindegy, h te megnézel egy autót, vagy egy autó megnéz 30 embert... mindnek más hülyefóbiákkal.
Én hamar elpattanok, ha olyan a partner.... minden értelemben!
Mondjuk ezért nem vagyok kereskedő!
[ Szerkesztve ]
-
-
DeltaPower
addikt
Mert megérdemlitek! [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
-
D@ni88
addikt
-
bsh
addikt
-
gabe_
őstag
válasz bitpork #57190 üzenetére
Ne haragudj de négymilliós autó vételnél akarsz megspórolni 10ezer - a fényképész 1-2ezer forintja = 8-9ezer forintot? Csak én érzem ezt fillérb@szásnak?
Ok, plusz a rászánt idő, ami ugye szintén pénz, de kárpótol a saját szemed...
Más: Canon nyomtatóba keresek olcsón PG-40 fekete patront...
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Nem vettél még úgy autót hogy nem kellett rá költened vagyonokat, ugye?
1.vadászat
2.telefonos információszerzés
3.fotózás
4.személyes megtekintés
5.diag és márkaszervizes átvizsgálás
6.a kialakult eredmények és benyomások alapján a vételár tisztázása
7.vásárlás és örülésA mostani kocsimat megvéve 4-t nézettem át. Ha csak a költségeket nézem akkor ez többe volt mint 100k, mert volt hogy Győrbe volt h Pécsre mentem. Ha ez neked fillérb@szás, akkor el sem tudom képzelni h mi nem az.
Az hogy kocsit veszek nem jelenti azt h csak úgy fejest ugrok valamibe és szórom a nehezen megkeresett pénzem. Plusz ha nem feleslegesen rohangálok, az időmet munkával tudom tölteni.De legyen neked, tiplizek nehogy kiderüljön hogy mekkora béna vagyok
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest