- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
Pont ilyen! Hőcsöves nagy hűtő van rajta!
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #6450 üzenetére
re
Ha valakinek esetleg lenne CM Z600-hoz amd-s lefogatója megvenném, vagy az is jó ha mondtok helyet hol lehet venni, vagy valakit aki csinálna rá.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Akinek kimaradt volna.... És ilyenek télleg vannak???!!!
-
akom
őstag
-
kangool
tag
Agrikon-Alfánál dolgozik innen valaki? Vagy van ismerőse? (Petőfi Népében hirdetett munka miatt kérdem)
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #6447 üzenetére
Szerintem? Mondjunk 33k-s árat az 5770-re ha már sürgős, még úgy is 20k felett.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Ellső!!!
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #6464 üzenetére
NImmmá.... még egy klón!
-
vikcsi
senior tag
válasz DeltaPower #6468 üzenetére
újra 1 yodánk van...
mindenki punnyad?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
válasz DeltaPower #6472 üzenetére
csak én dolgozom
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
TeeBee73
veterán
Valaki nem tudja, ma reggel 7:20 körül mi volt az a nagy felhajtás a Rákóczi utcán?
Csak annyit láttam a buszról, hogy 3 járőrkocsi körbevett egy sötétbordó Astrát, a rendőröknek meg egy 15-6 éves forma cigánygyerek magyaráz. A Baon nem írt semmit az esetről."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gabe_
őstag
Hali!
Eladóvá vált egy szürke-fekete ATX számítógépház, jó állapotban, egy pár darab kisebb karc található rajta az oldalain/tetején,de az előlapja szép. 2 usb valamint fülhallgató, mikrofon kivezetés az előlapon, lásd képek
2000FtSovány szakácsban sose bízz!
-
GrandeP
addikt
válasz TeeBee73 #6475 üzenetére
Szerintem a rendőrök konkrétan rasszisták, és ezt a tudtukra adta a kis indián, holnapra már egyiksem lesz szolgálatban! Csak ezt tudom elképzelni....
Ez meg egy tipikus kötsög magyar cikk a baon-on... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Router
őstag
Ha valakinek nagyon kéne péntek délutánig 1GB-os DDR2 akkor szóljon és megalkuszunk, de csak péntekig mert utána nyaralás!
www.reballing.hu/forum
-
vikcsi
senior tag
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #6479 üzenetére
nálunk felmentettek (nem felfüggesztettek!) egy rendőrt, mert egy ilyen fajtát állítólag megpofozott civilben, amikor a felszólítás ellenére se volt hajlandó zárórakor elhagyni a kocsmát, inkább belekötött a személyzetbe. természetesen a nyomozást még jóformán el se kezdték, de a rendőrt már ki kellett rúgni... [link]
a klímás esethez pedig: klímát beszereltetni volt pénze, a kondenzvízhez való csövet vegye meg a másik, ha nem akarja hogy a nyakába folyjon. nem érződik ebben némi oltári pofátlanság? nem feljelenteni kellett volna hanem egy méteres darab slaggal visszavezetni neki a vizet a lakásába.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz DeltaPower #6483 üzenetére
nem feljelenteni kellett volna hanem egy méteres darab slaggal visszavezetni neki a vizet a lakásába.
Na ez már jobban hangzik! De most télleg.... gyűlölöm az ilyen feljelentgetős meg problémás embereket...
Rendőr sztori: nem tartom magam rasszistának... DE és itt befejeztem....
-
vikcsi
senior tag
válasz GrandeP #6482 üzenetére
Feljelentgetés is volt a cikkben? Mert csak átfutottam... mindenesetre az tényleg durva akkor, de egy csövet tényleg illene megvenni. Esztétikusabb is úgy...
Megpofozott egy cigányt és durr, elveszik az állását? Azt hittem, addig mindenki ártatlan, míg nme bizonyítják az ellenkezőjét... csak hát itt rasszizmust kiáltottak és paráznak tőlük, így előrelátóan cselekedtek... én sem vagyok rsszaista, DE én sem folytatom.
Inkább vegyetek innét valamitELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
Pár eladó motyesz:
20GB seagate gumibugyis' hdd 100/100 + LG cdrw -talán 48x-, nincs megsárgulva, 1ütt 2k
2GB/800mhz samsung ddr2 7.5k
1GB/800mhz kingmax ddr2 1oldalas 3.5k
4+1 portos pci usb 2.0 vezérlő 1k_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Még nem biztos, de valszeg eladom a CM Z600-amat, macerás hozzá amd lefogatót találni, anélkül meg nehéz beszerelni amd gépbe Direkt passzív üzemre van kifejlesztve, sok k_Vadot is elvisz teljesen passzívan, persze van lehetőség ventis hűtésre is. Ami van hozzá: 775-ös lefogató, 2 pár ventirögzítő keret, doboz. A tetején levő díszlemez pár helyen kopottas, más rendellenesség nincs, ha kell csinálok képet. 7500ft.
szerk: 1366-os lefogatót 1.5k-ért tudok hozzá
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
Mit he?
-
Ramius
őstag
Egy csúnya nőnek lehet három kívánsága.
- első kívánsága: legyen 100 millió a számláján. így is lett.
- második kívánsága: legyen egy szép kocsija.
- harmadik kívánsága: egyetlen pasi sem tudjon neki, ellen állni.
így is lett. Így lett a csúnya nőből csapolt sör.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
sczholl
tag
-
-
tibibi
őstag
-
poffsoft
veterán
válasz bartucc #6494 üzenetére
vóóóótmáááá
tibibi: úgy röviden, eccerűjen és FŐLEG l a s s a n nem lehetett volna (hogy én is ércsem)???
cpu, lap(vga), memo, perifériák, s a tubbi eksztra?DeltaPower: Bugyiról neked mindig csak és kizárólag a leszedés jut eszedbe?
aXXon:/\ : Mire gondolsz? Tronyos viharka most vonult el innen, semmi komoly...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Lesz valami, készüljetek.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
TeeBee73
veterán
"Atomikék"-nek. Kiegyenesítem a kaszám.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest