- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz God Vazzeg #15199 üzenetére
Tegnap írtam már este neki ezt a megoldást, nálam is így van, gépeken meg auto IP. Ha ez nem jön be, akkor más hiba van.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
chipi-85
senior tag
válasz God Vazzeg #15203 üzenetére
...1.254-en van, azt tudtam is állítgatni!
Persze hogy kap áramot, annyira nem vagyok láma! , meg villognak is azok a ledek rajta
Itt más hiba lesz, mert még látni sem lát semmi a rendszer, nehogy csatlakozzon, meg legyen internet!
Hát azért köszönöm a segítségeket![ Szerkesztve ]
-
chipi-85
senior tag
Még egy kérdés: az AP-hez adtak egy kütyüt, amin van két RJ45-ös bemenet (mint a füzetből kiderítettem egyik bemenet a másik kimenet) és egy ahová a tápot kell dugni!
Ha ezt "bekötöm a hálózatba", akkor a AP onnan kap áramot, a kimenetet meg a Routerbe/gépbe kell dugni!
Ez a kütyü mire kell?? -
fero02
nagyúr
Senkinek nincs eladó 17-19" tft?
-
Norb3rto
őstag
válasz fero02 #15210 üzenetére
Nekem van, nézd meg a hírdetéseimet
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
D@ni88
addikt
Kérem kövezzetek meg.
Szval, végre ma megjött a kormány, kibontom nagy az öröm, szerelem össze és WTF? Angol aljzathoz való tápot adnak, ezért felhívom őket, hogy netalántán küldenének hozzá magyart is.
Kérdezi a csaj hogy milyet rendeltem, mondom tudtommal nem lehet választani, gondolom megnézik hogy hova megy és hozzá megfelelővel kellene ellátni. Ezután csönd, elkéri a csaj a rendelési számot, hogy ő majd utána néz. 1 perc elteltével mondja hogy beregisztrálta a terméket hozzám és töltsek fel egy képet róla. Megtörténik, felhívom hogy látja-e, és most kell meglepődni!!!
A hölgy elkezdi, hogy sajnos az ő hibájukból történt a hiba, ezért küldenek egy új terméket, és ezt pedig nem kell visszaadnom, csináljak vele amit akarok.Logitech én így szeretlek
[ Szerkesztve ]
-
-
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #15208 üzenetére
ez egy Power Over Ethernet-izé, tetőre szerelt modemekhez szokták adni. 2 szál utp megy bele, 1 szálon megy a LAN, a POE szálon a táp a modemnek.
Dani: miféle kormány az?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz D@ni88 #15214 üzenetére
Tyyűűűűhhaaaaaaa...
Ez olyan lesz, mint Gyíknak a fénymásolója... november óta már tőlem sem ijednek meg... pedig mondtam h hozzám képest Sapp egy palota pincsi...
Szóval, ne éld bele magad annyira... mondani mindent lehet... de remélem megérkezik...
Egyébként telenorban is, azé vannak ám egyfajta degetzi népségek... látszik h magyarországon vagyok...
Viszem be, már messziről mosolyognak, szoftver frissítettél?!. kérdezik, ühüm szólt a válasz... nem mondta a kolléga h LG telefonoknak nem szabad mostanában szoftver frissíteni?!
Hát nem igazán hívták fel rá a figyelmemet...Kb 5 perc alatt lerendeztük a témát, kaptam egy másik bontatlant, asszem megfrissítem ezt is!
Egyébként ez milyen már?! Tudnak róla, és mégis hagyják h csak így menjen...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
válasz fero02 #15227 üzenetére
Hát mittomén, érted, egy nagy piros cetlit rárak a dobozra, NEFISICCCSÉ! felirattal, akár tollal ráírva, az azé eléggé figyelem felkeltő...
Jóvanna, én szeretem ha friss "hibajavított" (ez ebben az esetben mókás kifejezés! ) szoftvereim vannak...
-
fero02
nagyúr
válasz GrandeP #15228 üzenetére
Azért kicsit necces lenne, h bemész telefont venni és mondjuk azt választanád, de ők mondanák, h jó a készülék, csak szoftvert ne frissíts, mert bexarik. Innentől kezdve meg elég nagy az esély, h felállnak és kimennek. Ha meg véletlen egy próba vásárlóba akad, akkor simán ki is rúgják. Eladás után búcsúzónak megint durva lenne, kb a fején törnék ketté ahogy van. Arról nem is beszélve, h annyi pénzért sztem Te is sz@rnál erre, megcsinálod amit meg kell és semmi többet.
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #15236 üzenetére
Nagyon soké....
Neked 7k-ért... de angol nyelvű, meg a töltője is angol, de h ne legyen sírás adok mellé magyaros átalakítót is... 2-3 hetes és független...
-
TeeBee73
veterán
Egész ügyes reklám.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Napi Bieber rovat
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bartucc
addikt
Két kannibál áll a hegy tetején. Azt mondja az egyik:
-Jön fel anyád!
-Hol?
-Blööee"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
poffsoft
veterán
beneszójjá....
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
Jodanovich
senior tag
jó estéket! ha tudtok véletlen eladó Ladát szoljatok! 2107 2105 ös benzin/gázos vonohorgos érdekelne! de ha tudtok valamit nyugodtan írjátok meg! privátba légyszi köszi!
Life is Short... Ride Hard!!!
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest