- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuNor
csendes tag
Kedves Szakértő Urak!
Gépválasztásban szeretnék segítséget kérni. Gyorsan hozzáteszem, sok napig olvasgattam ezt a fórumot mielőtt rávettem magam erre az írásra. Nem akartam rögtön a szokásos kérdéssel kezdeni (x pénzért milyen gépeket ajánlotok…), de a hihetetlen sokrétű információ és mély tudásháttér elemzése nekem túl sok kezdőként való elinduláshoz…
Sok-sok évig használtam automatát, de most eljött az a pillanat, hogy beleuntam a folyamatos csalódásba és elkezdtem utánanézni a minőségi kávé elkészítésének. Nagyon megtetszett és magával ragadott, milyen mélységekbe lehet merülni a témában, de valahogy szeretnék elindulni.
Segítségeteket kérem, hogy milyen géppark kialakítását célozzam meg úgy, hogy a tuning része annyira nem foglalkoztat. Jó lenne a kezdeti otthoni sikerélmény, aztán majd jöhetnek a szűrő, vízlágyító, kávéfajták, stb. ismeretek is. Azzal már tisztában vagyok, hogy zsebbe nyúlós ez a hobbi, szándékosan nem akarok költségvetés keretet írni, de azt az elvet vallom: inkább áldozok rá, mintsem csalódjak az olcsó, de silány minőségben.
Szóval lenne kedves valaki “kézen fogni” és tanácsot adni milyen eszközöket és hol szerezzek be? (Használt piacot most kerülném.)
Előre is köszönöm a segítséget! -
HuNor
csendes tag
válasz WarLock07222 #114306 üzenetére
Kicsit szűkítsem az elképzelést: számomra a jó eszpresszó készítése irány lenne a cél. A leírások alapján nekem az jött le pl. Gaggia Classic + Mazzer Super Jolly kombó jó választásnak tűnik. Erre szeretnék hozzáértőktől egy megnyugtató választ kapni, vagy ha nem javasolt, akkor más ötletet. Persze tudom sok a szubjektív szempont, nincs jolly joker ebben sem, de pls ajánljatok egy jó alapot.
Az ízeket, aromákat ezzel szeretném kikísérletezni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest