- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az iOS 18 megjelenésekor az EU-ban nem lesznek elérhetők a legfontosabb újítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók bizonyítják, tényleg szárat növeszt a Galaxy Buds 3
- A Huawei sportlaborjában edzettünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- iPhone-szerű belépő Realme készül
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
Ellopták a Tesla akkumulátor-titkait
it Beperelte egy korábbi beszállítóját a Tesla, és azzal vádolja, hogy üzleti titkokat lopott a Tesla akkumulátorgyártási technológiájával kapcsolatban.
-
Zenless Zone Zero - Érkezett egy újabb karakter videó
gp A PC-re, PlayStation-re, Androidra és iOS rendszerekre szánt alkotás jövő hónap elején debütál.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem a darálás közben keletkezik a széndioxid, hanem a pörköléskor, ami azonnal elkezd távozni a kávé szemből, de a darálással ráadásul teljes mértékben felszabadul az az alapvetően a szemben belül bezárt óriási porózus felület, ami addig magába zárta a széndioxidot.
A CO2 nem szorítja ki az oxigént, csak a pörkölés utáni pillanatokban még nincs benne csak CO2, amit lassan felhígít a levegő. Ha nem kap levegőt a csomagolásban, akkor adott túlnyomás eléréséig a CO2 távozik a kávéból akár szemesen akár darálva. Utána (jól zárt csomagolás esetén) beáll az egyensúly (többé-kevésbé) Ha a kapszulát nagyon enyhe CO2 túlnyomás alatt zárják, akkor relatíve jó marad, de ez általában nem így van. Minden más esetben veszít az aromából.Aláírás (nem kötelező megadni)