Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacc

    aktív tag

    Üdv.

    Van Kaspersky Internet Security 2017-es termék.
    Nekem két nagy bajom van vele.

    Az egyik, hogy valamiért a HTML/CSS fájlokba beszúrja a saját linkjét amit elküld a kaspersky szerverekre gondolom, le ellenőrizi, hogy tényleg vírusmentesek ezak a fájlok.
    Viszont mivel én fejlesztek és más kollégák is fejlesztők vagyunk, webfejlesztéssel foglalkozunk, ezért egyrészt lassító tényező, másrészt tényleg baromi idegesítő, hogy ott van a Kaspersky linkje, még a saját localhost-ról indított weboldal html/css fájljába is benyomja. Ami jó, mert tényleg teljeskörű védelem :).

    Viszont az azért elég durva eset volt, hogy kaptam egy ilyen Javascript fájlt a kollégától és nem tudtuk, hogy miért nem műkődik a program, amikor egyszer csak észrevettem, hogy ott volt a Kaspersky link a javascript fájlban (amit ő maga generál), és amiatt a teljes Javascript program lehalt.

    Ezt ki lehet kapcsolni? Emiatt egyébként inkább más termék iránt is néznék, de teljesítmény/árban, még mindig a Kaspersky a legjobb :)

    A másik, hogy ez a money/pénzügyi védelem, folyton új ablakban jön fel, ami nem rossz, de amikor fizetek online bankkártyával, akkor az OTP-s fizetős oldalt új ablakban hozza fel és a legtöbb helyen, máv, webshop-oknál nem érkezik meg a visszairányítási kérelem. És így "megszakad" a folyamat, mintha más session-be menne az egész folyamat, ami idegesítő, mert ilyenkor ismét be kell lépni a webshop vagy máv felületére, ahol a legtöbb esetben - Hál Istennek - lehet folytatni a vásárlást, így nincs probléma, csak extra sok lépés.
    Viszont van olyan webshop ahol totál lehal az egész, néha a Paypal-os fizetésnél is, és futhatok a pénzem után.

    Be lehet valahogy állítani, hogy csak új böngésző lapot nyisson és ne egy teljesen új böngésző ablakot?

    A válaszokat előre köszönöm :) :R

Új hozzászólás Aktív témák