Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Nemrég lejárt az ESET Smart Security licencem, és szeretnék váltani Kaspersky Total Security-re, mert jobbakat hallottam róla, mint a korábbiról. Egyelőre még a próbaverzió van fent, mert szeretném megismerni, mielőtt előfizetek, de pár nap után még nem igazodok el benne, és lenne egy gondom, amire szeretnék segítséget kérni.

    Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy melyik beállításban (menüpontban) adhatnám hozzá a tűzfal - és minden egyéb adatforgalmat blokkoló rész - kivételei közé a Diablo 3 játékomat, illetve a Battle.net kliensprogramot. Ugyanis mostanában sűrűn előfordul, hogy nem tudok bejelentkezni, viszont ha pár percre letiltom a védelmeket, akkor be tudok lépni. Utána visszakapcsolom és működik, csak belépésnél van ez.

    Gondolom. hogy az autentikációs adatforgalmat akadályozza valami, ezt szeretném kitiltani, hogy a tűzfal szabad hozzáférést engedjen a Battle.net kliensnek és magának a játéknak is.

    Köszi előre is. :R

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák