- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Valaki törli a posztokat? Mutatja hogy van 3 új, és mégse...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz KAMELOT #15569 üzenetére
Én nem vezetek éjjel, éjfél és 4 között alszom, ha vezetek, ha nem. Inkább nem .
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #15599 üzenetére
Az az igazi kamionos aki olajosat hugyozik az aszfaltra
És most homokozód is van, tudsz játszani a hétvégén!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Amíg az átlag dolgozó munkaideje 8 óra, a sofőré meg 15 is lehet, addig nem lesz több sofőr, mint irodakukac. Főleg, hogy a lóvéban nincs akkora különbség.
Ha nem tudod megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel!
De érdekes, hogy most már jöhet a török bevándorlás, csak dolgozzon valaki.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Qtya123 #15634 üzenetére
Na igen, beszéltem török sofőrrel, januárban kijön, karácsonykor hazamegy. És boldog, mert pénzt keres.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #15636 üzenetére
Előfordul
A család vigyáz a szabad asszonyokra! Aztán ami történt, az is a családban marad!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nem tudom mi van itt a vonatnál, reggel 6 óta próbálok visszajutni, és nem haladunk. Most állok fel a vonatra! Még egy óra, mire átérek! És ez csak a sorbaállás itt a vonatnál!
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
Van állóklímám, a tetőablak helyére szerelve, egy forintot nem ér. Csak gyári állóklímával szerelve engednék ki kamiont. Főleg ha benne alszik a sofőr.
-
Zolás
addikt
válasz Intruder A 6 #15716 üzenetére
Simán tudod frissíteni, bepakolod az új térképet a megfelelő helyre, és megy tovább.
A Tomtom 6250 nem lenne rossz, csak bazi drága, és az árához képest gyenge a vas.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Két hét - két hét felállásban még érdekelne is, csak a normális nem a beled is kihajtom céget kéne megtalálni hozzá.
Viszont itthon is ugyanez van, bemész, megvillantod a jogsit, és egy óra múlva kigurulsz a telepről.
Jó dolog volt annak idején a diákhitel, mindenki ment bölcsész meg menedzser szakra, most meg nincs szakember, aki dolgozik. Irodai lightos meló, igaz hogy szart se keres, de az az élet!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Qtya123 #15790 üzenetére
Elég sok fuvarnak meg kéne állnia, hogy az újra megtörténjen. Ettől tartok a legkevésbé. Még a covid alatt sem álltunk meg. Brutális alapanyag hiánynak kellene lennie, hogy megálljon annyi kamion, hogy ne legyen sofőrhiány, hanem megforduljon az állás.
-
Zolás
addikt
válasz Belahaver #15797 üzenetére
Wow, vágott virággal nem akart elengedni? Úgy látszik kell a pénz, de nagyon.
-
Zolás
addikt
Ki merre van ezen a szép hosszú hétvégén?
Én bent vagyok a cég telepén Marchtrenkbe. Két litvánnal, elvannak egymással, és nyugisak. Izgalmas hétvége lesz.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Belahaver #15809 üzenetére
Hétfőn ünnep van osztrákban, és elvileg németbe is, csak ott nem lesz kamionstop. Szóval nekem hosszú lesz a hétvége, kedden rakok le csak, addig szünet.
-
Zolás
addikt
Szerintem a vészfékező asszisztens fogta meg, mert abból amit láttam, a sofőr mintha ott se lett volna.
-
Zolás
addikt
-
-
Zolás
addikt
Holnap gumishoz is mehetek mert az egyik penny boltnál a rámpa előtt van maradék vasúti sín, és megforgatta a gumikat rajta a jóképességű, így tenyérnyi darabon nincs futófelület, ki van szakadva belőle.
-
Zolás
addikt
válasz Qtya123 #15937 üzenetére
A Volvo sajnos ezt a részt elb@szta, mi sárvédő nélkül mentünk mindig. Cseh pályán elrepült pár menet közben, még régebben, mikor jó hullámos volt.
-
Zolás
addikt
válasz KAMELOT #15994 üzenetére
Ezt én sem értem, 12 átkelés 25 nap alatt túl sok. Kivéve ha a visszaút is átkelés. Ekkor viszont folyamatosan pótot cserélsz, amit azért nem szeretek, mert ha szarul van rakva vagy kötve, és le van plombálva, akkor abból elég sok probléma származhat. Plusz a mindenhol lepadkázott pótot is megkapod, aztán lehet szívni. Sehogy se jó ez.
-
Zolás
addikt
Ha csodaországban vagy, lehet hogy beadtak valamit, hogy jól érezd magad, és halucinálod a villogóval forgalommal szemben közlekedő kamiont!
-
Zolás
addikt
válasz KAMELOT #16005 üzenetére
Elől megy a nappali menetfény, de körben semmi sem világít. Nappal teljesen jó, elég nagy a kamion, hogy észrevegye mindenki. Éjjel teljes világítás, nappal hosszabb alagútban is. Esőben szintén teljes világítás.
-
Zolás
addikt
Nem tudják hogy mit akarsz. Halvány lila fingjuk sincs a tachóról, meg a vezetési időről.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16053 üzenetére
Fogadd őszinte részvétem a kiesett 4-5 óra vezetésért. Ez egy nemzetközi gyásznap a fuvarozóknak!
-
Zolás
addikt
válasz KAMELOT #16056 üzenetére
Tegnap Budaörsön raktam le, és meglepetésemre egy néger srác volt a raktáros, aki nem beszélt magyarul! Aztán angolul egész jól megbeszéltük, hogy mit hogy szeretne. Nem csak a fülkébe lesznek indiai, meg egyéb népek.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16059 üzenetére
Nem tudtam hogy a hétvégén extra pénzt kapsz! Így már más a helyzet, jó pénzért megy az ember!
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16064 üzenetére
Tetszik a dolog. Főleg, mert ahol most vagyok, van hogy szombat-vasárnap gurulunk, és hétfőn van szünet. Jó lenne, ha itt is bevezetnék. Elég kicsi az esélye, magyar cégnek dolgozom, csak a pót osztrák.
-
Zolás
addikt
válasz KAMELOT #16070 üzenetére
Csak a sávasszisztenst kapcsolom ki, folyton jelez, mindegy mi az, sípol. Hosszanti repedés, lekopott sárga csík egy tavalyi terelésből, akármi.
Viszont a vészfékrendszer egyszer már mentett nálam, tipikus legbelső sávból kivágok a kihajtóra balf@sz, és teli volt a kihajtó. Hülyegyerek satu előttem, én meg 5 centire mögötte. Ha én fékezek, tolom vagy húsz métert.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16080 üzenetére
Én is azt néztem, 4 óra vezetés után megállsz tíz percre, és kivezeted a maradék fél órát. Semmi baj nincs ezzel szerintem.
Rengeteg elrontott példa van a GKI tananyagban, csak én otthonról tanultam, nem volt kinél megkérdezni, hogy miért vagy hülye komám?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16084 üzenetére
Sajnos olyan példa is volt benne, ami már teljesen másképp van, a tananyag legalább 10 éves, azóta változott ez meg az. Írtam nekik emailt, azóta is sűrűn jön a válasz.
Intruder A 6 : Elvileg kellene hogy kettőt pittyenjen, de én most voltam szlovákban, és rendesen pittyent, csak villogott a zöld a led, hogy kevés a lóvé. Szerencsére kiértem az országból, így nem lett baj, de meglepődtem, hogy hanggal nem jelez. Az is szerencse, hogy normális egységet kaptam, nem a nagyon régi fajtát, azokban már alig világít a led, és nagyon halkak is.
-
Zolás
addikt
Sőt, kezd terjedni a vakfoltkamera, így egy újabb képernyő van felcsavarozva a műszerfalra. Láttam már pár kamionba, ahogy fel vannak szerelve, a kezét is eltörném pár szakembernek.
-
Zolás
addikt
Kapsz a kamionos boltban, ezért nem kell levágni sehonnan.
Találkoztam már ezzel a debil megoldással angliában én is, szerencsére a hűtő miatt szét is kell akasztani, ami miatt kevesebb hely maradt a kamion előtt, ami zavarta őket. Jöttek is, hogy tolassak, de a kulcsot is elvették. Szóval állt az egész degenerált cég egy okos ötlet miatt. Laza másfél órán keresztül senki se ki, se be a céghez. Én meg nézem a filmet a fülkében, és vigyorgok. Azóta nem kellett oda mennem.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Di Natale #16136 üzenetére
Karrier? Nincs. Pénz? Az se sok
Azon kívül hogy kamiont vezetsz nincs más karrier, nem jutsz feljebb sehova. Esetleg lehetsz garázsmester ha nagyon jól fekszel a vezetőségnél. Szóval ahol normális munkáért a legjobban megfizetnek.
Azért szeretem a kezdd nálunk a karriert hirdetéseket, mert egy szint van. Vezetsz, meg vezetsz.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16139 üzenetére
Tacho Center csoport inkább A Távhő csoportban a gázáremelés lesz téma szerintem!
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16172 üzenetére
Én már egy ideje németbe veszem a mosóport. Olcsóbb, és sokkal jobb a minősége. Csak Persil, vagy Ariel! Otthon már 10k ami kint még mindig 6500-6700ft.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16176 üzenetére
Hengersberg Penny, pár hetente van kirakva 15.99 euróért a nagy dobozos mosópor.
Múlt héten néztem otthon az Auchanba, 10590ft volt ugyanaz a mosópor. Eddig is drágább volt, 7500-8400ft körül, de most durván elszaladtak az árak. Cif súrolót is kint veszek, egy árban vannak, de itthonra a török gyártmány jut, és nem jó.
Sajnos nagyon szeretem a túró rudit, ami nem kapható kint. Eddig 600ft volt, 3 hete 900ft, múlt héten 1200ft! Jövő héten lesz akciós 890ft-ért! Eddig volt hogy üres volt a helye a polcon, most meg ott rohad rájuk.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Nemrég szóvá tettem ezt a dobfék fetisizmust, egy kezdő áron húszmilliós elektromos autónál. A válasz erre az hogy a dobfék sokkal jobb, meg igénytelenebb, meg minden. Szóval azóta egyre több drága verda alatt látok dobféket. Hátrafelé fejlődünk. Pedig előre kell menni, nem hátra!
Személy szerint senki sem fog tudni meggyőzni arról, hogy húszmilliót adjak egy dobfékes autóért.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Ezt a hibrid dobfékes-tárcsás dolgot még nem láttam sehol. De igazából amióta az iPhone kihagyta a töltőt a dobozból, mert védi a környezetet meg minden, azóta minden szart el lehet adni. Dacia Logan kombi 0.9 köbcentis miniturbós motorral? Jöhet, még várólista is van! A mának gyártunk, legyen eladva, aztán ha öt év múlva kuka, vegyél másikat.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16208 üzenetére
Sajna én leragadtam a 20 éves vasaknál, és ahogy jelenleg alakulnak a dolgok, ez nem fog változni.
-
Zolás
addikt
válasz Di Natale #16260 üzenetére
Én is nyugodt vagyok olyankor. Napidíj van, idegeskedjen aki elrontotta. Én ott vagyok ahol lennem kell, nem rajtam múlik, ha van wc a közelben, felőlem állhatunk ott egy hetet is.
-
Zolás
addikt
válasz Qtya123 #16267 üzenetére
Olyankor szólok, hogy később jövök vissza. Ha nem tetszik, nem szórakoznak a hazamenéssel legközelebb. Bár ilyen ritkán van, de elfogadják. Hiány van a sofőrből, nem pattognak túl sokat sehol sem.
-
Zolás
addikt
Igen normális, de azért mikor legutóbb ilyen volt, és felhívtam a főnit, meglepődött, és nem volt túl boldog. Fél óra múlva hívott, hogy ez ilyen, de többet nem vállalja, mert tönkremegy a plató. Nem is tudta, hogy ezt így rakják.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16334 üzenetére
Egy ilyen kütyü engem is érdekelne. Mivel a normálisabban felszerelt kamionokba van radaros tempomat, így szerintem ilyen kütyü nincs.
Somatom: Nem távolságtartó tempomat, hanem vészfékasszisztens. Ha túl közel van a másik előtted, piros fény világít. Nem az amire te gondolsz.
-
Zolás
addikt
válasz Somatom #16337 üzenetére
Még időben jelez, hogy túl közel vagy. Két kamion megy egymás után, és a hátsó közelít az elsőhöz. Azt jelzi, hogy maradj le.
A merci szereti a felüljárót, és a táblákat is. Egy élmény mikor állok a gázon, és fékezni akar. Útépítésben is, mikor szűken vezetnek, és közel vannak a terelők kétoldalt, arra is fékezget. Kikapcsolni meg nem akarom, mert életet menthet, ha szituáció van, csak idegesít, hogy rosszul működik.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16341 üzenetére
Én tudom, vezettem volvót, szerettem is ezt a funkciót, bár eszembe se jutott, hogy be lehetne állíttatni nagyobb távolságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest