- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Hát, én már jártam olyan oldalakon, de nem mond semmit ez a név (nem mintha, a '90-es évek nevein kívül bármelyiké is mondana valamit) ...
Nem kimondottan a csini pofija miatt néztem meg néhány videóját, inkább az tetszett, hogy milyen ügyesen manőverezik a nagy svéd-norvég szerelvényekkel, mennyire talpraesett vagy ügyesen rakodik magának targoncával. Hasra nem esek tőle, de egy üde színfolt a sofőr világban.
Ha akarom, akkor azzal a mondattal is bizonyítható, hogy az emberek milyen könnyen rávehetők egy klikkelésre.(#13071) AsakuraDave: Szerintem is a topik aktívabb tagja inkább a kormányforgatók közül valóak. Bízom benne, hogy akad pár csendes társ azért, akik tudnak segíteni neked ebben.
Nekem volt néhány évem fuvarszervezői munkakörben, de szakszerűen már (főként a memóriám cserbenhagyása miatt) nem tudnék megbízható tanácsokat, magyarázatokat adni.(#13073) zsid: Látod, ebben egyetértek veled.
#13074 - #13080 : Teljesen érthető a szlovén hatóságok reakciója, még ha kényelmetlen is. Pár hónapja dumáltunk este egy kollégával a kamion előtt, pont jött rendőr, leállítottuk, megkérdeztük, hogy mi merre? Annyit mondott, hogy ha nem lépjük túl az időt és kint a papír, hogy mikor kezdtük el a parkolást, akkor nem lesz gond, se büntetés.
(#13079) Tüzi: Egy közös sztrájkot már pár éve remélek én is. Kell valami, ami helyre rázza a fejeket, mert minden irányból nézve, nagyon rossz irányba halad az egész szállítmányozás.
Ha lenne olyan szakszervezet, ami megtalálná azt a közös nevezőt, ami mind a nyugati, mind a keleti sofőrök jövőjébe pozitív lehet, netán még a kisebb szállítmányozó cégek érdeke is, akkor sokan beállnának mögéjük. De addig utópia a teljes blokád.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest