Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sang66

    csendes tag

    válasz NeoPampalini #14245 üzenetére

    Köszi NeoPampalini a választ. A StreetView-t én is használtam már párszor :) Meg néztem persze youtube vidiket, stb, de ezeken már túl vagyok.

    Mindig van bennem egy kis feszültség, amikor vezetek, de ebben benne van az is, hogy "valaki figyel", meg ugye a vizsgahelyzet még rátesz erre. Szabályokat oda-vissza tudom, de az izgalomban hajlamos vagyok elkapkodni valamit, vagy mint most, hogy észre se veszem a zebra mellett állót (illetve ösztönösen úgy megyek, mint a többiek, és nem állok meg). Valahol azt írta valaki, hogy ha a gyalogos 10 méterre van a zebrától, és közelít, vizsgán akkor is állj meg. Gondolom ez is igaz.

    Amúgy 70-es táblánál akkor minimum olyan 60-nal menni kellene? És mellékutcában? 40? Teljesen szűk, épphogy elférős utcában? Gondolom ha fekvőrendőrök is vannak egymás után (van ilyen szakasz is), ott nem baj, ha 20 körül mész. De már tényleg nem tudom, mert a vizsga előtti 5-6 órán se volt sose baj, hogy "túl lassan mész".

    Ezért is kérdeztem a boritékra, mert a tanórákon már nem tudom, merre tudok még fejlődni, ahol mindig ugyanazokat az utakat járjuk, és persze bármibe bele lehet majd kötni vizsgán. Borítékostul is jobban jönnék ki, mintha újra meg újra lenyomom ugyanazt a folyamatot, és egyre elkeseredettebb/stresszesebb leszek.. :(

Új hozzászólás Aktív témák