- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
liptak.t
tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Pár hónapja vásároltam egy Jaiyu G4S készüléket. Múlt héten elkezdett random módon kikapcsolgatni a kijelző, pár napja viszont teljesen elsötétült. A telefon működik csak tök sötét.
Lehetőségem van rá, hogy garanciálisan visszaküldjem az eladón keresztül Kínába. Ezzel nincs hiba, viszont én előtte mindenképpen szeretném az adataimat lementeni, a telefont gyári alapértelmezettbe visszaállítani, hogy nehogy visszaélhessenek az adataimmal. Van erre valamilyen mód, működő kijelző nélkül?
Vagy meg kell változtatnom az összes jelszavam, ami meg a telefonon volt azt felejtsem el?Köszi a segítséget!
-
nagyúr
válasz liptak.t #4052 üzenetére
Igazából ez a topikja, de ez erősen hardverhibára utal.
Ha be volt kapcsolva az usb hibakeresés, és még root-olt is a telefon, akkor lehetőség van menteni.
1, MTKDroidTools 2.4.8b az utolsó verzió, amely a userdata-t is menti; ám 6592 esetén ezt még nem próbáltam
2, dd mentés, parancssorból.Ha nincs root, akkor
3, SP Flashtool-lal menteni.Ha van usb hibakeresés, akkor van olyan lehetőség, hogy adb-n keresztül lásd a képernyőt a számítógépen (ennek a linkjét megpróbálom majd előkotorni.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
DBandi_
csendes tag
Tud valaki segíteni tanáccsal? Lehet, hogy hazavágtam a Jiayu g4h telefonom. Romot cseréltem és nem indult el az új rom. Bekapcsolás után a Jiayu felirat megjelenik kb. 2 másodpercre és újraindul a telefon. Ha a usb kábel be van dugva és le+bekapcsolás gombot nyomom akkor a kinai sárga színű recovery jelenik meg. Ha a töltőre dugom akkor elindul a telefon magától, felvillan a töltés led és szintén újraindul. A számítógépre csatlakoztatva felismeri a telefont, kiírja a Jiayu g4-et, de drivert nem telepít a gép.
Mit tudok tenni? Van valakinek orvossága, ötlete amivel helyre lehetne hozni? MTKDroidtools és a Flashtoollal sem lehet csatlakozni a telefonhoz. Köszönöm, ha valaki legalább megpróbál segíteni. Az is segítség ha kiderül, ne is próbálkozzak... -
-
Aladdin81
csendes tag
Megkövetem a Jiayut minden GPS-szel kapcsolatos szemrehányás miatt... Úgy hozta az élet, hogy 2 hete Mexikóban voltam kiküldetésben pár napot, s a kinti kolléga, akivel együtt látogattunk meg egy céget, IQ-ból gondolta végigtolni az utat, ami többé-kevésbé ment is neki , de aztán egy holtponton mondom, beröffentem a Sygic-et, hátha. Kb. 7-8 perc kellett neki, míg talált műholdat (net nélkül persze, utoljára Győrben volt bekapcsolva és a szatelit szerver is magyar régióra volt rögzítve, szóval azért kereste magát kicsit ), de miután pozícionált, hiba nélkül navigált a totál ismeretlen világban. Angolra átlőttem a hangalámondást, anyósülésen ülve a kezemben tartottam a telót, pazar volt.
-
sityuka80
tag
Sziasztok.
Olyan lehetséges, hogy youtube mese nézés közben egyszer csak megszűnt a hang és onnéttól semmilyen hang nincs?
üdv. -
tibyke
tag
-
tibyke
tag
válasz KurtCobain #4060 üzenetére
upsz, bocsi, felrenyomtam.
t
-
mummy56
csendes tag
válasz Aladdin81 #4057 üzenetére
Én is próbálkoztam az Igo-val több kevesebb sikerrel(többnyire kevesebbel).Eldobálta a jelet,vagy egyáltalán nem talált műholdat,vagy 2 utcával arréb "tett" le,meg ilyesmik.Már-már azt hittem ez a telefon ennyit tud GPS szinten...HSZ-edre felbuzdulva feltettem a Sigyc-et és láss csodát minden indításkor kb.max 2 perc alatt talál jelet stabilan navigál,bár még meg kell szoknom,de egyre jobban szeretem.Köszönet az ötletért
-
kovy79
őstag
válasz Goose-T #4064 üzenetére
Engem is hányszor küldtek el különböző topikokban, mondván, hogy részrehajló vagyok, mikor azt mondtam, hogy semmi gondom nincs a gps-szel. Azt soha, senki nem kérdezte, hogy mit használok. Én is Sygic-et.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Aladdin81
csendes tag
válasz mummy56 #4063 üzenetére
Igen, leírták már páran, hogy Sygic-kel stabil, de ismétlés a tudás apukája ugye Én megmondom őszintén meg is vettem a programot (világtérkép), karácsonyig akciós, szépen teszi a dolgát, megér annyit. Kaptam hozzá csinos kis kulcsot. Egy apró megjegyzés: próbáljatok felrakni egy régebbi verziót (pl. 14.3.1 vagy 14.3.2), mert a legújabb, ami az áruházban elérhető, szerintem használhatóságra alatta marad az előző kiadásoknak. Azoknak nagyságrenddel jobb volt a menürendszere. Nyavajognak is miatta elég sokan a fejleszőknél... Ja és direkt kikapcsoltam a Google Play-ben az automatikus frissítést, nehogy magától az újra váltson...
-
CoolBoy323
nagyúr
Tudtok mondani nekem valami jó romot, ami magyar, és lehetőleg nem MIUI? (G5B-re menne fel)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #4067 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #4068 üzenetére
Flash Tools-szal kellett feltenni?
4pda-n követtem ennek a ROM-nak a fejlesztését, de eddig nem éreztem elég kiforrottnak, hogy ki is próbáljam.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #4070 üzenetére
Na akkor kíváncsi leszek hogyan muzsikál hosszabb távon, mert 4pda-n erősen javasolják a Flash Tool-os upgrade-t a partícióméretek megváltoztatása miatt.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #4073 üzenetére
Ez a régi kiosztás. A lényeget egyébként nem látod így, pl a recovery partíciót nagyobbra vették, hogy kényelmesebben elférjen rajta a kitkatos recovery.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #4075 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz CoolBoy323 #4077 üzenetére
Azt írja, hogy a 4.4-hez új recovery kell ami nem mindig fér el a gyári kiosztáson, ezért érdemes a Flash Tool módszerrel upgradelni, hogy nagyobb méretű legyen a boot, system és recovery partíció. A ROM az egyedi kernellel megspékelve támogatja a G4-et és a G5-öt is, de a gyári kernellel előfordulhatnak váratlan problémák.
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Csengőhangot erejét lehet feljebb vinni Mobileuncle Tools-al,hol lehet változtatni ?
Köszi! -
cashzoli
aktív tag
Mivel itteni fórumtárssal sem tudtunk életre kelteni egy ilyen csodát, bontásra feltöltöttem hardverapróra. Akinek alkatrészre lenne szüksége, nézzen be, tegyen ajánlatot és viheti is.
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
Thrawn
félisten
válasz cashzoli #4081 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból kérdezem, hol akad meg a dolog? Mert ha jól látom akkor a teló még él, hiszen felismeri drivertelepítés után a számítógép is. Én még látok esélyt a felélesztésére, egy fórumtárs Advancedét is visszahoztam a tetszhalálból.
-
cashzoli
aktív tag
-
uatu
csendes tag
Sziasztok!
Help!!!
Nagyon sikerült a téglásítás közelébe kerülnöm.
A needrom-ra felkeült egy Alice project nevű rom (4.4.3-as), amire valaki annyit írt, hogy a CWM 6.0.4.4-re frissítés után működött. Gondoltam megnézem.Frissítettem a CWM-eet 6.0.4.4-re aztán felraktam a romot. bootolásnál meghalt az egész. kb fél órát vártam, de a boot képernyőnél megállt.
kikapcs-> próbálok CWM-be menni, de semmi.
Ha töltőre dugom, akkor azt jelzi, hogy le van merülve az akku, pedig 90% körül kéne lennie, és látszólag nem is tölt.
Rövid böngészés után rátaláltam cappa72 SPFlashtool leírására.
Teszt gyanánt megnéztem, a gépre kötve a Win pittyeg, hogy új eszközt lát, de utána pár másodperc múlva megint pittyeg, hogy az eszközt eltávolították.A needromról azóta a törölték a romot.
Van valakinek valami ötlete?
-
nagyúr
Teszt gyanánt megnéztem, a gépre kötve a Win pittyeg, hogy új eszközt lát, de utána pár másodperc múlva megint pittyeg, hogy az eszközt eltávolították.
Ez teljesen normális. Ha ugyanis a preloader kapcsolat nem aktiválódik, akkor lekapcsolódik.Csak akkor marad aktív, ha a flashtool használja. Ez így működik.
Elsőnek javaslom a readback kipróbálását javaslom, hogy egyáltalán jól működik-e a preloader kapcsolat.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
uatu
csendes tag
válasz cappa72 #4087 üzenetére
Szia!
A SPFlashtool-lal is ezt csinálja.
Az általad feltöltött scatter file-t használom, mert egy ilyen telefonról van szó.
(http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/g4t_mt6589t_1_5ghz_1gb_4gb_firssites.html)
Read back:
Start adress:
0x0000000000000000
Length:
0x00600000De ugyanaz: csatlakoztatásnál a Win pittyen, aztán úgy pittyen, mint amikor lehúznám a telefont.
(más eszközzel tökéletesen működik a kábel) -
-
uatu
csendes tag
Siker!!!
Thrawn, örök hála!
Tényleg a driver volt a probléma. Nem elég installálni a cappa72 által belinkelt cuccot, amikor feltűnik az eszköz a device managerben, akkor kell a drivert frissíteni a mappájából. Jó eséllyel ez Win 8.1 kompatibilitási probléma. Utána már ment a read is és ment fel a cappa72 romja.
cappa72, neked is örök hála! -
cashzoli
aktív tag
válasz cappa72 #4085 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy melyik hangerőgombbal, de igen, próbáltuk. Túl sok időt töltöttünk el vele, inkább eladjuk a hibátlan részeit. Persze lehet, hogy csak én nem értek eléggé a dologhoz - lehet, hogy teljesen visszahozható lenne. Más telefonokat már keltettem életre, de ez kifogott rajtam.
-
elfelejtette
veterán
Egy új alaplapos G4S (8 mag, 2/16GB) szerintetek megér 25k-t? Kolléga agyhalott G4-es készüléke hozzám került, cappa72-vel próbáltuk életre kelteni, a szoftverfrissítés elvileg lefutott, a készülék mégse kelt életre. Elküldtem a Safis-EVO ZRt-hez, akik azt mondták, hogy a G4-be egy új alaplap 25k, de ugyanennyibe van az is, ha a G4S panelját teszik bele...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest