- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devily
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy G4 Advance vásárlásán. Előtte Xiaomi MI2S-t hajtottam, de el kellett adnom. Most a jobb ár/érték arány és a hosszabb akksi idő reményében váltanék. (A MI2 elég gyorsan merült). Szeretnék feltenni pár kérdést:
Mennyire vannak betegségei a telefonnak?
(Olvastam itt, hogy a kijelző nem mindig érzékel jól, stb. Nem szeretnék olyan telefont venni, ami beszarik a kezem alatt)Akkuidő milyen 3000 mAh-ás akksival?
(Szeretek alkalom adtán játszani a telfonon. Egy jobb játék futtatása alatt a Xiaominál kábé percenként merült az akksi 1%-ot. És 2 órányi kijelzőhasználat után is 40% elfogyott róla normál teljesítménnyel)Van-e állapotjelző LED?
(Szeretem látni, hogy mi vár rám a képernyő feloldása után, ha esetleg nincs nálam a telefon és értesítést kapok)Mennyire jó a telefon támogatottsága?
(Xiaominál elég sűrűn van gyári ROM-hoz javítás és ez a support igencsak tetszik)Könnyen lehet a telefont téglásítani?
(Ha valamit elrontok ROM-olás közben, akkor elképzelhető, hogy végleg meghal, vagy van valami biztosíték benne, hogy egy rossz frissítés után még meg tudjam csiálni? Xiaomit lehetetlen tönkretenni ilyen szempontból a gyári recovery nagyon jó)Köszönöm a válaszokat! Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek. Látom, hogy készülőben van a topic összefoglaló. Addig sajnos csak Tőletek tudok informálódni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest