- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz LicskaiJ #11650 üzenetére
z77 extreme4 + 3570k -ra egy voks, nálam is ilyen van és nagyon pöpec a lap sok lehetőséggel, egyszerű beállításokkal.
viszont proci rossz hőátadás miatt, léggel csak felsőbb kategóriás hűtővel fogod 4.5ön járatni vagy vízzel.
esetleg kupak alatt liquid pro és nincs már gond, csak kérdés akarsz-e ilyet csinálniSandynál nincs ilyen gond procival, azt forrasztva csinálták. itt fórumon témáról találsz 5355346 hozzászólást ha érdekel ez mit is takar Ivy-nél.
-
WaterWawe
őstag
Tuninghoz a z68 és a Sandy jobb.
-
szeva000
addikt
válasz Repsol600 #11654 üzenetére
Ezeknél inkább az a baj,hogy egyszerűen annyira kaka a paszta,hogy nem képes a hirtelen hőtermelést átadni,nem az a pár fok eltérés.Az bizta,hogy nagy eséllyel ebben a liquideknek nagyobb előnyük van.Azért lett ultra,mert azt könnyű letakarítani is...Érdekesek ezek a tesztek...nézegettem jópárat,ott meg az ultra-t hozták ki több tesztben,igaz igen hasonló eredményeket produkált mindkét liquid.
Már nem is bánom,hogy csak 8GB ramom lett a 16-ból sokkal jobb lett a gép 4500-on[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
i5 3570K-s procinak mennyi feszt lehet max. adni, mert csak eddig mertem:» facebook nélkül is volt, van, lesz élet «
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szeva000
addikt
-
Gabás
addikt
és lehet, hogy ez nem is vicc
-
ST05
őstag
, én már csak a kinézete miatt is megvénnm
hogyan néznek ki a gépeink topicban egyik srác eléggé dicsérte épp, neki többet hozott mint valamelyik cors, vizhütése,és én el is hiszem nagy dög ez ..
esetleg vacak a kialakitása? vagy hol lehet a bibi? közbe átnyálazom az olvasni valót köszönömegyébként a scyhte mini ninjám ,az ellenkezöje,
szóval domború a procihoz viszonyitva: kitaszitja a pasztát a szélekre
( de ennek olyan nagy jelentösége volna? azért is van a paszta hogy kitöltse az egyenetlenségeket nemde?Két hozzászólást összevontam.
[ Módosította: radi8tor ]
-
andrasko
senior tag
válasz #35434496 #11655 üzenetére
- nagyon jók a hőmérsékleti adatok
- a 105,7GFlops érték alacsonynak tűnik, a 3770K@4.5ghz-hez képest.(#11503) *Tata*: 119,6GFlops (3570K@4.5ghz) és (#11487) opti06
(#11503) *Tata*: 117,7GFlops (3570K@4.4ghz)
(#11461) *Tata*: 115,5GFlops (3570K@4.3ghz)[ Szerkesztve ]
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
WaterWawe
őstag
De miért 1.265V-on képes csak produkálni ezt a sebességet?!
-
Winne
nagyúr
válasz radi8tor #11675 üzenetére
Én ha full memóriával elindítom, akkor már egy karika felénél abbahagyja a proci terhelését, és nekem csak 8gb ramom van. Nem véletlenül olyan kicsi a számítási teljesítmény mutatója.
@(#11678) players111: korrekt. Jó darabokat fogtál ki. Random, vagy kitesztelt darabokat vettél?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz kockaharcos #11688 üzenetére
Pontosan ezaz.
@(#11689) patex1983:
-
Winne
nagyúr
válasz radi8tor #11692 üzenetére
Nemnem, ahogy a fórumtárs is írta, megy a proci, aztán gondol egyet, leesnek a hőfokok, aztán megy tovább fullon. Nézd a hőfokokat, miközben futtatod. A GFlop érték is ettől lesz kisebb, nálad sem nagy.
-
eldarin
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérésem hogy esetleg valaki nem e tudna nekem írni egy kisebb össze foglalót arról hogy miket állítgassak biosban amikor húzom a procim (asus p8-z77-v lx+i5 3570k). Mert van egy csomó ismeretlen dolog a számomra (loadline calibration stb) eddig csak a szorzót emeltem meg 42-re és minden defaulton van de szeretném elérni a 4,5 ghz-et.
Köszi előre is.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon nagy problémám lenne. Mégpedig egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes overclock funkció az UEFI-ből. Egy i5 3570K procim van. Eddig szépen ment gond nélkül 4,2 GHz-en, most meg a max szorzó amit adhatok neki az csak 38.. És ez még nem minden. Az integrált grafikus kártya, ami ugye a prociban van, egyszerűen eltűnt. Az "Onboard" lehetőség eltűnt a választható listából... csak Pci expressz és Pci lehet választani... rendes VGA nélkül nem is indul el a gép...
Ez azóta van, mióta tegnap új hűtőt kapott a proci, egy AC Freezer 13 Pro-t... 1-2 órát ment, semmi gond nem volt, hűt is szépen, utána a gép egyszer csak kikapcs, és utána ezek a mostha állapotok fogadtak csak...
Szerintetek mi lehet a gond?
Asrock Z77 Pro4 alaplapom van és egy 500-as Chieftec CTG500 80P táp..Válaszotokat előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs