Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz Zjunior #80402 üzenetére

    Nem tudom mit kell agresszorkodni, szerintem normális dolog, ha az ember látja a negatív dolgokat is, nem csak a pozitívakat. Hardver és szoftver terén is. Direkt odaírtam, hogy nem ezek azok, amik miatt nem veszek i6-ot,de mintha el sem olvasnád, amiket írok, csak szajkózod a "saját igazad".
    Z3C-vel tőlem csinálhatsz képet, nem lesz jobb szerintem, mint i6-é, az biztos. Z1C is itt vérzik el, lehet vele igazén szar képeket csinálni, de az átlag képek is "elmegy" kategória, még az i5-ömhöz képest is, G2-höz képest meg egyenesen gázak. Attól még fényképezek vele, de mindegyik után megfordul a fejemben, hogy "volt ez már jobb". Pont ezért írtam, hogy bármilyen telefonja van az embernek, kompromisszumot kell hozni és azt kell venni, ami az ő igényeit a legjobban kielégíti, aztán ha abban rosszabb, mint másik, amit úgysem használ ki, akkor nincs is semmi gond.

    Szoftverről meg szintén felesleges vitatkozni, mert csomó dolog van mindkét oldalon, ami egyiken alap, a másik meg nem tudja. Itt is visszakanyarodtunk oda, hogy kinek mire van igénye, azt használja.

    Elégedett vagy te is, én is a saját cuccunkkal, ennyi. Ez a lényeg :) Az meg engedtessék meg, hogy nyilvánvaló dolgokat korrigáljak, ha egyszer az az igazság. Én sem fogok valótlan dolgokat állítani az aktuális készülékemről csak azért, hogy jobbnak tüntessem fel mások előtt. Minek is tesz bárki ilyet egyáltalán. Ő használja, elégedett, miért kell meggyőzni másokat, hogy minden más szar, csak az a jó, amit ő használ? Elismerem a hibáit is. Meg is tettem, többször is.

    Na, ebből bomba lesz, érzem :D

    Gergőke88: Nem, azért írtam oda, mert iPhone-ra nagyobb a kereslet, igy könnyebb eladni. Aztán a fene tudja, lehet újra iOS-t használok egy kicsit, oszt' újra az lesz. Mittudomén. Majd kiderül. :D Bár félek az iOS-től. Droidon minden hibája (mert van neki, nem is kevés) ellenére azért "jobban ki tudom élni magam".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák