Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz icecave #177035 üzenetére

    Tessék, Neked nagyon keskeny volt a Note-hoz képest a 11, nekem meg pont ha csak pár mm-el is, de szélesebb az S9+ -nál. :) A XS viszont keskenyebb és nekem ez pozitív.

    A gyors töltés valóban orvosolható egy iPad töltővel. Meg mondom mindenhol körbe vagyok véve tápellátással.

    Én zenét kizárólag YT Music-on hallgatok, előfizettem a YouTube Premium-ra, szóval engem az a veszély nem fenyeget, hogy összevesszen egy másik applikációval. :)

    Igen, az iOS vs. Android témában tökéletesen igazad van, pontosan ezért lesz az, hogy az S9+ marad, és kizárólag DeX módban lesz használva, így továbbra is okosítva a TV-met, ezen fog menni továbbra is a Netflix, HBO Go, meg a háttérben a YT music, tudok rajta rendesen dolgozni is, stb, és mellé kell egy telefon, amit ha hívnak nem kell lehúznom film közben a telefont, nem fog elhallgatni a zene. Mellette pedig munkára, telefonálásra, navigálásra lesz befogva, amire pedig az iOS még mindig remek alternatíva. :) Ez az elképzelés.

    Jövőhéten ha minden igaz megérkezik végre a cuccom amit rendeltem az edigital-nál és ha már úgy is bevásárlóközpontban járok, akkor beugrok egy MM-ba telefonsimogatóba és meglátom, hogy milyen méretekkel bír az i11. :) Igaz most haverom is 11-re cserélte a 6S-t, lehet el kobzom majd kicsit. Mondjuk annak a színe baromira nem tetszik egyébként, XS-t és 11-et is kizárólag fehérben vennék. Amilyen gyönyörű volt az 5S anno asztroszürkében, az új iPhone-ok pont annyira nem tetszenek ebben a színben.

    madgie

    Tarifa függő. De egyébként a szolgáltatóm elmegy a búsba, mindenhova írkálják, hogy "ajánlatok neked", meg mi megbecsüljük a hűséget, meg egyéb f*szságok, erre szögre ugyanazok az ajánlatok vannak mindenhol, mintha be se jelentkeznék. És finoman szólva sem tegnap óta vagyok az ügyfelük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák