- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Na ki is jott a 16"macbook pro majd a fa ala jo lesz 2000£ alatt
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Sukta 95
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #174555 üzenetére
Nem is szoktam már pénzt levenni, inkább fizetek mindent kártyával, Apple Pay-jel. Rablás a levétel, meg az utalás is.
secret: mátészalkán voltam, két automata van, egyikben sem volt ennyi pénz, maradt a bankfiók.
ui.: mindez lakossági számlával, gondolom vállalkozóival még több lenne.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Arcképgyáros
-
vans?
őstag
-
madgie
titán
válasz #40993792 #174572 üzenetére
Most például Svájcban jól jött a Voda, Bázelben szállt le a repcsi, a Telenoros haver X-e a hármashatár miatt francia szolgáltatóra csatlakozott fel (automatikusan), kapta is az SMS-t, hogy roaming 1, mehet minden ugyanannyiért, majd mire a családnak elküldte a leszállásról a képeket, meg felhívta őket, addigra a telefon átállt svájci szolgáltatóra, de SMS-t nem kapott róla, hogy az már roaming 2, tehát brutál feláras. Most ezzel harcol, mert 18 ezret hipp-hopp összeszedett így a számlájára.
Csak a Voda roaming 1-ezik Svájcban, a Telenor és a Telekom vastagon számol. Szóval négy napon át én osztottam meg a mobilnetem, mert nekem mehetett
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Secret
Te biztos tudod, ha a trafikba nem működik a poi terminál, ergo nincs kapcsolatba a nav-val akkor is árulhat?
-
Arcképgyáros
Igen. Utolag is kuldi az adatokat. Ha aramszunet van akkor nem zarunk be erted. Most nyaron eleg sok aramszunet volt es meg a szunetmentesem is elromlott. Talan 24 oraig mehet 1 megszakitassal, tovabb nem. Valami iras erre is van.
Arra van a kezi nyugta (ha kernek) utolag meg a keszlet helyreallitasa.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
LTE Watch-om bécsben leadva, pont jól jött ez az alza akció: MiBand 4 átvéve most frissítem
-
Sukta 95
aktív tag
Melyik watch eri meg használtam a legjobban szerintetek jelenleg?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
nagyúr
válasz GALARDO #174586 üzenetére
Királyság, jó használatot.
Ami azt illeti, nagyon meg vagyok elégedve a 11-el. Nyilván pár dolog hiányzik, amit az iOS zártsága miatt sosem kapok meg, de ez van.
Amúgy jó és szeretem használni nagyon, bár a kijelző karcállósága hagy némi kívánnivalót maga után. Note-on nem használtam fóliát, sosem volt baja, 11-esnek meg egy sima kicsit sorjás műanyaggal simán megkarcoltam a kijelzőjét...
Annak fényében,hogy hogyan reklámozzák, enyhén vicces dolog ez: [link] "Most durable" a nagy lóf*szt.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Hunt3r22
őstag
Húzós lett a 16’ Macbook ára.
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest