- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Tiencsini robbanások [link]. a reakcióm pedig ----> b+!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
-
gabormgp
senior tag
Na kicserélték végre a telefont.
Azt szeretném kérdezni,hogy kikell sütni az akksit vagy nem? -
Arcképgyáros
-
legenda
pedig nagyon sok olyan hely van az országban már most is, ahol 2g van (lomga gprs vagy edge), 3g nincs, 4g/lte viszont van (3g kontra 4g - nem csak a telekom esetén igaz, a telenor szintén zenész), ez az arány pedig csak nőni fog a 4g javára, azt még fejlesztik, ezen év végéig komoly 4g/lte lefedettség lesz, de a 3g-t már nem kifejezetten, illetve néhány éven belül lejár bizonyos szinten a 3g frekvenciák bérlete, utána nem kizárt, hogy azon is 4g lesz és a 3g-nek annyi.
a router elengedhetetlenül fontos, anélkül mit csinálsz?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pana0017
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Az tépem is a hajam sokszor. Balaton környékén fasza, de ha mondjuk utazok fel vonattal Pestre, akkor elég nagy szopacs van ahol szolgáltatás sincs Telenor. Nálunk itt falun szerencsére van 3G egész gyors is, LTE meg elvétve.
-
whitezo88
nagyúr
ez biztos fogadásból lehetett, kizárt, hogy valaki eleve ezt csinálná az előadó közepén teljesen kicsapott képernyővel. [link]
-
legenda
válasz Cyberpunk #102767 üzenetére
az év végére abban a tekintetben is jobb lesz a helyzet.
madgie; a voda még akkor is a 3g-re gyúrt, amikor a másik kettőt már bőven a 4g foglalkoztatta, de jelentősen jobb is a két t-nél 3g-ben a voda, ezzel viszont később lesz látványosan gond, amikor majd muszájból szeretnék beérni a konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
madgie
titán
Félre ne értsd a helyzetet: én ennem nem örülök. 3G alatt eszik elvileg legtöbbet a telefon. Jobb lenne a 4G, de hát nagyonkeletre mikor fog az leérni...
Most hirtelen azt sem tudom ,hogy az MX4-em tudja-e az itthoni LTE frekiket. Mindegy is, addigra hatszor lecserélem ezt is
-
Bling95
őstag
pont nemrég kaptam a vodától sms-t hogy áttesznek 4G-re. Szerencsére ahol mostanában járok ott mindenhol hasít
-
Cyberpunk
félisten
Gumit cserélek, elmegyek egy próbakörre, megállok egy boltnál, iszom egy kólát, ekkor írtam a legutolsó hsz-m ide, tolnám ki az útra azt pssszfff... defekt. Úgy tűnik viszont saját amatőr hiba, valószínűleg odacsíptem a belsőn látszó sérülésből ítélve, azt akkor adta meg magát a 8 bar-nak, de előtte nem sokkal még 62-vel tepertem be a völgynek, na ha akkor...
-
SÖ
addikt
Azt hiszem ha a droid megkapja a Vulkan API-t a szifon grafikája elbuljhat. De erre még várni kell. 2018
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ferrari test drive - Almost crash a F430
Srác szerintem újraszületett azután.
-
pana0017
senior tag
Egy ideig még nem érint, de kreatint használtatok már? Mi a tapasztalatotok?
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #102789 üzenetére
Télen is tükör radialokon szocializalodtam. A nagyobb kanyarokban drifteltem, de úgy hogy a csaj észre sem vette, csak dumált. Mindezt 1-es Golf GTi-vel, amiben semmi elektronika nem volt. Viszont egyenesben, hóban a Trabant elhagyott. Mindig éreztem hol a határ. Ennyi. Ezek után a Connect téli gumival ABS ESP stb úgy ment a hóban mint szárazon. A lényeg hogy sok múlik a sofőr képességein is , mert ha egyszer megcsúszott, a rossz sofőr onnantól csak utas.
-
SÖ
addikt
Köszönjük Apple hogy nagy nyomást helyeztél a Spotifyre . Remélem elbuknak. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Asszem ezzel a döntéssel valóban elásta magát a Spotify. Engedett a befektetői nyomásnak és emiatt felhasználókat fog veszíteni... Akik eddig az ingyenes verziót használták, azok nagy része nem fog hirtelen elkezdeni fizetni csak azért, mert nyomást helyez rájuk a Spotify vagy aki mégis elkezdene, az inkább elvből szolgáltatást vált. Persze nyilván nyerni is fog ezzel fizetős előfizetőket a Spotify, de még több ingyenest fog elveszíteni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest