- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Durva, hogy a mai világban már erre kell kérni az embereket: ne világítsanak a mobiljukkal az arcukba a színdarab alatt.
⭐ Stella
-
DanielK
addikt
Helló!
Gondoltam beköszönök, hátha valakinek hiányzom!
Nálam minden ok. Kivel mi újság? Még mindig iphone-t használtok? Hogy tetszik a 6? Nekem túl nagy, nem tudom zsebre tenni, ezért még mindig i5s-em van (na meg kicsit sokallom a 6 árát) -
Cyberpunk
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #102506 üzenetére
Üdv újra itt
Én imádom a 6-ot, akksi még mindig lehetne nagyobb, beáldoznék miatta +2-3mm-t bőven, de ezen kívül nagyon jó telefon. Ja meg fektetett módban ha nem lenne ott az a sok sallang a billentyűzeten, az is hasznos lenne, de ez iOS hülyeség, nem az i6-é.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
Halljátok nemtudjátok mitől lehet egy Win8-as gépen hogy hogy folyamatosan lefrissul a kurzor pár másodpercenként? az oldalt nem tölti újra de páldául ha egy legördülő menüből kell választani ugye folyamatosan kilép..
nemnagyon láttam még ilyet, nincs konkrét kattintás se oldalbefrissités de mégis kis karika és a kurzor villan egyet.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #102514 üzenetére
Következő telónak majd lehet teszek egy próbát a nagyobbal, csak akkor alapból használtan kell majd vennem, hogyha mégse jön be, ne legyen nagy a bukó, ha ki akarnék szállni belőle
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Asszonynak holnap megmondom ha már én szenvedtem a beállással ő álljon ki...
-
r3dsnake
nagyúr
Ertetlenul allok a tortentek elott. Ejszaka felpuffadt a kutyam, rohantunk vele ugyeletre, 3 oraig kuzdottek erte, de hazafele a kocsiban mar nem ebredt fel. Nem kivanom senkinek, hogy atelje.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz tDr1v3r #102536 üzenetére
Gyomorcsavarodasa volt, odajott az ablakom ala szolni, hogy baj van. Rohantunk innen 40km-re az ugyeletre, a mutet le is ment, de sajnos a kocsiban ramfujta az utolso lelegzetet, amikor tartottam a fejet. Olyan hirtelem tortent minden, 6 eves lett volna ho vegen. Azt hittem sokkal tobb adatik meg egyutt. De legalabb boldogga tettuk az utolso evet, es o is minket. Jelenleg keptelen vagyok kimenni az ures udvarra.
Koszonom mindannyiotoknak a szavaitokat.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
r3d: Részvétem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz pana0017 #102541 üzenetére
Nemet juhasz: Kep
Koszonom mindenkinek az egyutterzest, tamogatast. Azota se voltam kepes kijonni a szobambol. Az bosszant kulonosen, hogy a mutett meg vegigcsinalta ugyesen es akkor fogyott el az ereje, amikor mar indultunk haza pihenni. Pedig annyira orultem, hogy sikerrel jarunk... Tudom, hogy megtettunk mindent erte, de akkor is nehez nem msgamst hibaztatni es azon agyalni mi lett volna ha... Erre nagyon nem voltam felkeszulve lelekben. Este tizkor meg simogattam es minden rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Pistonosok, ez miért 2200ft? Csak azért mert nincs hozzá doboz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest