Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    Üdv Mindenkinek!

    Ma bent jártam az Invitel ügyfélszolgálatán, hogy személyes tájékoztatást kérjek erről a Tablet PC-s dologról... Régebben már beszéltem erről itt is, az Invtel-es fórumtagokkal, illetve telefonon is kerestek már meg, és nagyjából felvázolták a feltételeket. Eddig ebből két variáció volt, amik nem is álltak messze egymástól.

    Az egyik szerint 2 év hűséget kell vállalnom, ezalatt havi 990Ft-ot kell fizetnem a csomag díjára pluszban a készülékért, és a 2 év lejárta után megvehetem a készüléket 100Ft-ért.

    A másik lényegében ugyanaz volt mint az előző, annyi eltéréssel, hogy ott kértek még plusz 1 évet, ami csak hűségből áll, tehát akkor a plusz 990Ft díjat már nem kell fizetni a csomag árára.

    Na de itt jön a csavar a dologban! Ma, amikor bementem személyesen, azzal a szándékkal, hogy esetleg meg is rendelem, ha ki bírom csikarni a 2 év hűséges verziót, mert a három évet kicsit sokallom, az nagy idő... Mondanom sem kell, nem így lett! A kis hölgy már úgy adta elő, hogy ott azonnal fizetek 5000Ft belépési díjat, ott meg is kapom a Tablet-et, majd 2 év hűségvállalás mellett, annak letelte után, megvehetem a gépet, a 24 hónap alatt kifizetett összeg, és a beszerzési ár különbözetéért, amit meg sem mondott, hogy valójában mennyi - persze ha tudná, akkor nem kellene ez a mellébeszélés, hanem megmondhatná egyenesen, hogy 2 év után megvehetem mondjuk 26000Ft-ért -, vagy pedig vállalok 3 évet, és majd annak letelte után megvehetem 100Ft-ért!

    Szóval itt valami k..va nagy sz@r van Invitel-en belül, hogy minden ügyfeles más tájékoztatást ad!

Új hozzászólás Aktív témák