Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palferenc

    friss újonc

    Sziasztok, teljesen új vagyok Invitel IPTV témában. Korábban csak Internet volt tőlük optikán, februárban kértem az upgrade-t Családi TV csomagra is (jobb áron mint amit korábban fizettem), két box-szal. Szintén 60-90 napra ígérték a bekötést, úgy hogy igazából csak a 2 box-ot kellett kihozniuk! Ez sikerült is így augusztus közepére, 6 hónappal később. Volna viszont pár kérdésem:

    1. Albis 8000 boxokat kaptam, és ahogy nézem nagyon kevés az a csatorna amit fel lehet venni, vissza lehet tekerni vagy időzitőt állítani. Ezt nem értem miért van korlátozva. Mit lehetne ezzel tenni? (tegyek rá egy VHS-t és azzal vegyem fel az adásokat? :F) Eddig műholdaztam (UPC Direct) ott azt veszek fel amit akarok és akkor amikor akarom.

    2. A "tegnap TV-je" tetszik, de ez is nagyon kevés csatornán elérhető. Mit lehet ezzel tenni? Illetve hány napig lehet visszamenni? Ezt nem találtam meg az Invitel oldalán

    3. Csatornák sorrendje teljes összevisszaság, azt is feltételezem hogy már eleve használt beltérit kaptam mivel mind a 2 box-on más a sorrend. Van valami default sorrend amit le lehet tölteni a szolgáltatótól, vagy nekem kell egyesével a sorrendet kialakítani?

Új hozzászólás Aktív témák