- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Még van fél év hűségem... napokban itt járt a upc s üzletkötő..ugyanazért az összegért 240 megás netet adnának..most 60 van
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
frici69
tag
válasz Prémvadász #23400 üzenetére
Megnéztem a táblázatot és azt írja a Pápai járásra,hogy a nyertes pályázó az MVM Net Kft. Most akkor ő csak a kivitelező?
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Nemo1001
aktív tag
Dec.22 étől aktiv a hibajegy
-
-
Tóth11
csendes tag
Most hogy megszűnik az Invitelnél az Eurosport esetleg van lehetőség műholdról szabadon nézni.
Ha valaki tud ilyenről írja meg a műhold nevét és a pozícióját! -
raziel01
veterán
Sziasztok, mostmár a HD csatornák ingyen vannak?
Január közepén jár le a szerződés. Ha akkor újrakötöm akkor már lesznek HD csatornák?
Vagy már most is ingyenesek mindenkinek? (most csak M1, Duna meg hasonlók vannak nálam beállítva hd-be a tv-n)[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz raziel01 #23416 üzenetére
Jó is lenne, ha ingyenesen adnák. Egyébként jelenleg is 21 HD csatorna a családi csomag része. Januártól pedig 27 HD csatorna lesz ugyanebben a csomagban. Szóval nem teljesen értem a kérdésed.
Nálam azzal lesz a gond, hogy van HD prémium csomagom is, ami megszűnik januártól. Helyette lesz a HD Prizma. Jól kitalálták már megint. Ha megrendelem az új csomagot, akkor újraindul a 2 éves hűség. Miért pakolgatják jobbra-balra a csatornákat.. -
raziel01
veterán
-
-
janaman01
addikt
válasz kabelmania27 #23414 üzenetére
Lehetséges. Mondjuk nem érzem hiányát. Viszonylag stabilan jön a net.
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
zzola
titán
Tegnapelőtt jött 2 e-mail, hogy lezárták a hibajegyeket, javították a hibákat! Tegnap este megint csak 1/3-ad illetve 1/2 sebesség volt csak elérhető! Minek kell történnie, hogy legalább 1 hétig tudjon ez a sz@ros ótvar vállalat normálisan szolgáltatni? A yt videókon azonnal észrevenni, mert nem játssza le legnagyobb felbontáson az általam nézett videókat!
-
-
frici69
tag
A céget én is megtaláltam a keresőt használva. Azt gondoltam nincs e valami más dolog a háttérben. Kis hazánkban ez sem lenne meglepetés.
[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
kabelmania27
Topikgazda
Stabil Szolgáltatásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Nalatok is van meg Discovery es Eurosport? Kivancsi leszek, meddig...
-
AttyVin
aktív tag
válasz kabelmania27 #23441 üzenetére
Kár, pedig minden maradhatna a régiben...
A "nagy ábránd"...Üdv, Vino
-
KrAt
veterán
válasz AttyVin #23443 üzenetére
Hátjah, és még le se tudom mondani.. Pont ezt a két csatornát néztem..
Úgyhogy szerintem, ha elveszik, marad az "extrák" (2. settopbox, HD csomag) lemondása, és rendelek egy UPC Directet, ahogy egy éve volt.. (csak én f.sz bedőltem a gyors net - olcsó telefon - jó TV kombónak, és a 2 év hűségnek....)
-
Kicsirics77
veterán
Martfün se analóg tv se digitális tv kisf@szom kivan ezekkel.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
kabelmania27
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest