Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvazár

    őstag

    válasz fsb1000 #3511 üzenetére

    Egy jó op. kivédi a külső és belső támadásokat, és nem kezd el kékhalálozni minden egyes hardver csere esetén.

    Az meg szuper dolog, hogy olyan emberek hoznak olyan döntéseket amihez nem is értenek, és ezért sz@rból kell várat építeni. Mondjuk ez növeli a kreativitást és a kitartást.

    Félre értettél, én nem a Windows-t szidom, én az xp-t de ez is egyéni vélemény. Főleg azért mert első mondatomnak egyáltalán nem felel meg. Egyszerűen nem egy stabil rendszer.

    Hagyjuk.... legyen linux rulez, de az iskolapadban edződött rendszergazdiknak egyszer fel kéne fogni a gazdasági realitásokat

    Erre meg csak annyit, hogy én nem tudom nekik mit kéne, és mit nem kéne felfogniuk, mert én nem tartozom közéjük, és a volt főnökeim sem.:P

    A linux szintén jó dolog, és egy átlag user összes igényét kitudja elégíteni, csak sajnos vagy nem sajnos az nem arról szól, hogy tovább, tovább, tovább.
    Ez lenne az optimális op csak sajna a gazdasági érdekek nem támogatják, meg sok a begyöpösödött ember, aki fél a változásoktól.
    Az most még tény, hogy játékok nincsenek rá csak tetrisz, de lassacskán a pc is erre a sorsra jut, mer a konzoloké a jövő, hisz arra egyre több játék jelenik meg, míg winre, meg mac-re nem igazán. Vagy csak szerintem zöldebb a szomszéd fűje?

    Arra, hogy szerinted miért jó az, hogy hozzá nem értő emberek hoznak döntéseket azt nem tudom, de sajnos igaz és tény. Erre csak a Pirates of Silicon Valley egyik lényeges mondatát tudom idézni, amikor a végén Jobs azt mondja az ö rendszere a jobb, de Bill csak flegmán ennyit mond, Hát nem érted? Nem ez a lényeg...!

    Ez tény, nem azért van win a gépükön, mert az annyira jó, hanem azért mert a gazdasási versenyben ez nyert, és pont.

    De mint már mondtam nekem személy szerint csak az xp az ami nagyon nem jön be, és ha valaki kérdi, akkor őt is lebeszélem róla.

    Viszont kezdünk messzire menni, és ez már nagyon nem ehhez a topichoz tartozik.

    Eladó cuccaim: -

Új hozzászólás Aktív témák