Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz MPowerPH #21022 üzenetére

    Egyebkent en is szivok a rammal, egyszeruen nem ertem ezt a magas frekin valo stabilizalast. Vagy balf@sz vagyok, es nem erzek ra, vagy valami tenyleg osszeakad. Az egesz hektikus, mert egyik pillanatban jo minden, aztan allitok valamin, mar megall 61 -es koddal, vagy par lepessel kesobb, vagy vegtelen loop -ba kezd. Aztan recovery, es mar azon sem indul el, amin elotte ment. Utana persze allitgatok, es rendbejon.
    Kozben meg 4133 C15 tudja az 1T -t is, de 4266 -on mar nem bootol, hiaba lazitok az idozitesen. Az IO es SA feszre is finnyas, frankon azert nem jott a post, mert tul magasat lottem be neki ezekbol 4500 -on.

    A regi kit elindul magas frekin is, alacsony idozitessel, de soha nem lesz stabil, es 4133 -nal is inog a lec, 1T -re nem is reagal, sotet marad, meg a training -ig sem jut el. Az uj meg nem akar magas frekin menni, de 4133 -on beton stabil, 1T -vel. Damn, nem ertem en ezt.

    Itt van 2db kit, az egyiket tuti visszakuldom. Mindegyik toluk van egyebkent, szoval ha a regi megy vissza, akkor garancialis ugyintezesnek tekintem. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák