- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
-
Ombi5
őstag
4770K-hoz IGP drivert hol talalok Win 8.1-hez?
-
viktor82
őstag
Tesztelgettem a procit 4670k1.243v kell neki a 4.5ghz-hez viszont nagyon melekszik 97fokig egészen viszon a4es mag csak 77 volt lehet ez?Ugyan ezzel hűtöttem a k3770-et és 85főlé sosem ment!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
ST05
őstag
válasz viktor82 #2814 üzenetére
magok azért legyenek 80-85 maximummal, a kupakot sem árt nézni ilyenkor, arra 72 fok a gyári megadott maximális, tehát az azért legyen 65 alatt.. Meg azt is azért érdemes megemlíteni, ami stressz teszt alatt 90, az játékban 60-70 körül lesz. ( tömöritő, és egyéb munkafolyamatok tudnak még fűteni, de azok sem érik el a stressz tesztek értékeit)
-
MPowerPH
félisten
Nalatok idle milyen hofokok vannak? Kicsit alacsonynak talalom az ertekeket...
Don't Tread On Me
-
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz FrozenThrone #2819 üzenetére
Akkor teljesen rendben vannak. Azt hittem, hogy a program a rossz, mert anno mindig idle 30-40 fokokat olvastam a topikban. Alapon, turbo on, terhelve mennyit valtozik?
Don't Tread On Me
-
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
Nem tudom erdemes lesz e ezt megskalpolni... Teljesen default, turbo on, 1.264v -al LinX alatt a magok: 69, 71, 68, 69. Ennyire meg a 980x-em se volt egyenletes...
Don't Tread On Me
-
senior tag
-
MPowerPH
félisten
válasz Howkeddlee #2823 üzenetére
Jonak jo, de a proci nem egy nagy szam... Sajna nem sikerult belenyulnom egy combosabb darabba.
OC teren is van mit ujra megerteni, sok ertekkel meg nem tudok mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Na jó nagyot kiáltok!
Adott egy Z87-GD65 gaming lap, benne egy 4770K-s processzor (kupaktalanítva) Húzva 4300-ra (X43). Nincs is semmi gond vele. AIDA-val stresszelve (csak cpu) max 50 fok. (cpu, fpu, cashe, memória) max 70 fok. (1.270 volt-al megtámogatva)
Mégis mikor játszom, egy idő után (1 - 1,5 - 2 óra) jön a kék halál. Ez mitől lehet?
Ring rációt szoktuk piszkálni, vagy elég csak a magokat?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
aktív tag
-
viktor82
őstag
-
senior tag
-
kristof123
őstag
Olyankor mi van, amikor a prime95 28.1 és az IBT is megy egyszerre? És természetesen nem fagy ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
viktor82
őstag
A tuningnál elég csak a feszt emelni vagy érdemes máshoz is nyúlni?sok új van a biosban az ivyhez képest ami nem jelent számomra semmit
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Származna abból hátrányom ha Core i7-4770 helyett Xeon E3-1225 v3-at vennék?
Úgy értem hogy munkán kívül szórakozásra is használnám pl. BD filmek, némi játék stb."Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
aktív tag
válasz bandras0226 #2835 üzenetére
Ha jól látom a specifikációkból, akkor az a Xeon proci egy I5 -el van partiba, mert nincs benne HT. Munkára viszont jól jöhet a 4770 +4 szálja, de mérlegelni kell hogy árban mekkora különbség van a két beszerzendő CPU között.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
Dyingsoul
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy az lga 775 hűtő rámegy-e a 1150-es foglalatra?
Asus Silent Knight II-t szeretném menteni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz FrozenThrone #2838 üzenetére
Ez biztos?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
aktív tag
-
Fail3D!
addikt
válasz FrozenThrone #2840 üzenetére
illetve a 1156 Amugy gondolom van 775 lyuk a lapon, asrocknal szokott es ezert kerdezi.
-
aktív tag
-
Fail3D!
addikt
válasz FrozenThrone #2842 üzenetére
Az szep, az ilyen aprosagok miatt is azerettem az asrockot es mostmar ez sincs?
-
Dyingsoul
veterán
válasz Fail3D! #2841 üzenetére
Megmondom őszintén nem látom a lapon hogy több lyuk lenne:
Asus Maximus VI HeroCsak azért gondoltam, hátha. Gyártó oldalán lévő specifikációnak nem lehet hinni mivel ez a hűtő már vagy 5 éve jelent meg. (cirka 4 éve vettem)
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz Fail3D! #2846 üzenetére
Hát szerintem nem ugyanarról a hűtőről beszélünk akkor. Ennek a CPU ventinek semmi hangja nincs, kb a ház ventije is hangosabb tőle, de a VGA hangja mindent elnyom amúgy. Hőfokban nem tudok nyilatkozni mert csak az E8400-hoz van viszonyítási alapom de ennél a gyári hűtő legalább 10-15 fokkal melegebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest