- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem... Ha garanciáztatásra kerül a sor, akkor jó a nem kupak nélkül viszem be a kiskerbe...
Egyébként kupaktalanítva nincs semmi baja. Sőt, még az élettartamát is meghosszabbítom vele, nem beszélve arról, hogy sokkal használhatóbb lesz utána.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
kristof123
őstag
válasz Blue meth #2295 üzenetére
Üdv a klubban! : D
+1 az i5-nek. Szvsz inkább az alaplap + processzor kombóra költs. A vga árak eléggé gyorsan változnak általában mélyrepülésben szoktak csökkenni. Később tudsz mellé rakni úgy is Erősebb videó kártyát.(#2297) ST05:
+1 a B tervre. ^^(#2300) anytime:
+1
Még külön tesztelőd is van?[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz kristof123 #2302 üzenetére
Ja
A srác (12) nagy FPS rajongó ...., letolt vagy 5 órát amíg a itt voltak, nem nagyon akaródzott kiszállnia a székbőlEgy kérdés!
Az miért lehet, hogy az FPS és egyéb adatok monitorozása nem megy a BF4 alatt (AB + HW)? Lehet, hogy az Origin-szerver miatt? Vagy netán az, hogy böngésző ablakot dob fel a játék során?
Minden más játéknál ez bizony eddig, szépen ment.
Köszi,
A -
kristof123
őstag
válasz anytime #2303 üzenetére
A jóból sosem elég. Igaza van! : DDD
AB nem monitoroz 64 bites játékokban. Erre a célra ajánlom figyelmedbe a PlayClaw nevű programot.
Szerk.: A többi játékban pedig ajánlom figyelmedbe az AB 3.0.0 Beta 16-ot. Itt már nem kell másik program és monitoroz szinte mindent amire szükséged lehet.
(#2304) Erdei88:
Ejh de gyors vagy.
+1. (:[ Szerkesztve ]
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
i5 4670k tuningnál a tdp limiteket kell állítani uefiben?
Illetve energiagazdálkodási cuccokat kikell kapcsolni? (lap: asrock z87 extreme 4)
Jó ha elindulok 4,2ghz és 1,2v-on?segítségeteket köszönöm!
-
anytime
őstag
válasz kristof123 #2305 üzenetére
Srácok!
Köszi, gondoltam, hogy lesz megoldás , megint tanultam valamit.
Köszi,
AA GURU3D oldal okés lehet a letöltésre?
[ Szerkesztve ]
-
MM
őstag
Szia, itt bővebben írtam már 4,2 -4,4 Ghz-ről Ex4-hez.
Energiagazdálkodásnál nem kell semmit állítani, Turbót bekapcsolva kell hagyni, mert különben 36 fölé nem megy a szorzó, és a power limitet is fel kell tolni.
Bővebben a (nem túl jó minőségű) képeken.u.i.: OCCT, Aida64 stress test (CSAK FPU bepipálva), Prime95 28.1 - 15 perc után - eddig ezek voltak, amik legjobban nyúzták a CPU-t de most már a Linx 0.6.5 verziója viszi a prímet!
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
"A kevésbé márkás tápok esetében a védelem is kevesebb, vagy nem is létezik. Ez nem feltétlenül jelent jót, mivel a táp ugyan engedni fogja a jóval kisebb áramerősség melletti működést, de a keletkező extrém feszültségugrások rendkívül instabillá teszik a rendszert, vagy rosszabb esetben akár ki is végezhetik az adott PC egyes alkatrészeit."
Itt a teljes cikk.[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
ST05
őstag
vx450-em elvileg nem haswell ready i7-el 27w idle 35-40w netezés +ez+az
kikapcsolva 2W, sleep 3W -
ST05
őstag
példánytól függ, MM procja eléggé rendes darab, az 1,3V al már 4700 et ment
4,2 pedig 1,1V al beérte ha jól emlékszem..hogy én is dicsekedhessek az új darabommal : 1,21V -4500MHz stabilnak tűnik de még nem 100%
*benchmarkok csak stabilitás végett vannak ott, nem túl jó értékek ,mert 2GB egycsatornás ram van még alatta... -
anytime
őstag
OFF!
Segitsetek legy szives!
HDMI kabelen attettem az F1-2013-at az LCD TV-re. Kep OK (kepernyokiterjesztes) iranyitas OK (kontroller). Hang azonban nincs , igaz a CV2000 azonban be van dugva a gep USB portjara.
A hangvezerloben latom, hogy megjelenik a TV, ki is jelolom, ennek ellenere a TV-n nem jon at a hang.
Mit csinalok (vagy nem csinalok) rosszul?
Koszi es bics az OFF-ert.
A
-
Blue meth
senior tag
i5 4570-hez elég a gyári hűtés amit adnak hozzá?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Dyingsoul
veterán
válasz MiklosSaS #2329 üzenetére
Na ez igazán durva cucc.
Amúgy említettétek fenn ezt a seasonic 620-as tápot, de csak elbohóckodtátok nem válaszoltatok konkrétan arra, hogy alkalmas-e haswell tuningra. Nekem nem jött át a szarkazmus, szóval most igen vagy nem?
Továbbá tudtok valami leírást/olvasmányt ahhoz, hogy egy új rendszernél biosban miket érdemes állítani tuning előtt? gondolok arra, hogy vannak-e olyan univerzális beállítások, amiket érdemes bármiféle tuning előkészületeként módosítani? (régen pl ilyen volt a legacy usb támogatás engedélyezése, usb bill egér engedélyezés, floppy kikapcsolása bár ezek nem csak tuning előtt voltak ajánlatosak). Csak azért kérdezem, mert ahogy korábban is írtam készülök váltásra és látom azt hogy mennyit változott a BIOS 5 éve.... Ezeket az újfajta BIOSokat még nem volt alkalmam megcsodálni így kicsit lemaradva érzem magam, még vásárlás előtt elmélyednék a témában.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
shteer
titán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz kristof123 #2338 üzenetére
Be fogok meg olvasni, hatha tudok valakinek tanacsot adni...ha szuksege van/lesz ra.
(#2339) Erdei88 : , igen progress mert nem tudom eldonteni hogy Asus vagy Gigabyte legyen. Ha gigabyte akkor miert giga, ha asus akkor miert asus ? Meg a quad vagy dual.....ramok
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Dyingsoul
veterán
Szóval akkor nem támogatja, mivel a 620-as nincs itt a listában.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
válasz F e Z o #2342 üzenetére
Értem, ezt már olvastam feljebb is. Csak az tűnik furának, hogy összvissz ennyi hátránya van?
-
Dyingsoul
veterán
Asus Maximus VI Hero alaplapos tuninggal volt valakinek dolga amúgy? Mennyire teljesíthet jól ez a lap egy 4770K alatt?
-
Dyingsoul
veterán
Megölöm a topikot a hülye kérdéseimmel....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest