Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz #Morcosmedve #15120 üzenetére

    Lebontottam a gépet, amit hajtott. ;) Nekem elég a SeaSonic Platinum Fanless 460W, ami ugyanez a bél, csak a SeaSonic 7 év garival adja, és így ventilátor sincs benne. No, nem mintha a CM-ben akár 1cm-ről is akár hallani lehetne. :D Méregettem, és monitorral, külső winyóval együtt konnektorból max 380W-ot mértem egy durvább BF4 közben a 4,5Ghz procituningommal, ami a procit és a VGA-t is jól meghajtja. Igaz, a VGA-t csak 875/1250-en hajtom, picit alulfeszelve, de gyárilag se kér sokkal többet. :)
    Nincs szükségem nagyobb tápra, mert amúgysem szeretem, ha ennél többet fogyaszt a gépem, mert a pici szobám befűti nagyon. :R Amúgy a V700 megtartásán gondolkodtam, de emiatt inkább a SeaSonic maradt, ez egyfajta természetes korlát így. :D

    (#15122) JasL: Teljesen ugyanaz a kettő. Tegyük fel, szállítás közben megsérül, első verzió teljesen halott, de lehet, csak megnyomorodott egy érintkezés, és egy 10 lábú csipnek csak egy lába halt le, ami mondjuk egy funkcióért felelős. Mindkét lap szállítás közben sérült meg, mégis az egyik "bohóckodni fog", a másik meg el sem indul. Tipikusan ugyanez, ha pl. sérült a foglalatban pár láb. Ha egy tápellátó láb sérül, észre sem venni, ha másmilyen, akkor vagy be se indul a lap, vagy nem megy egy memória, vagy PCI-E csatorna. ;) Pedig ugyanúgy csak egy láb sérült a foglalatban.
    Garanciáztatás szempontjából jobb, ha egyből KO, de ezt nem a gyártó választja meg, melyik hibatípus lesz. :N

    Procit azért ha nem is sokat, de láttunk már meghalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák