- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Matisz77 #11297 üzenetére
Nem tudok róla nyilatkozni,mert nem próbáltam.
Amiért nem használok Pro-t,mert sokkal folyékonyabb kezelhetetlenebb,ezáltal veszélyesebb.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h1mpi
félisten
4.6-on ennél nem tudom lejjebb vinni, mert ott kék halál. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanezekkel a beállításokkal, kinek megy kevesebb fesszel. Az UEFI-ben 1.230v van beállítva csak ennyit hozzá dob.
Itt azért a hőfokok is rendben vannak, ez lesz a 24/7-es beállításom.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
bandi0000
nagyúr
válasz BomiBoogie #11307 üzenetére
Szerintem se de frissítek és megnézem most már valahogy mennyi feszt kap és ha nagyon szar akkor muszáj lesz beruházni egy jobb lapra
Xbox One: bandymnc
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
bandi0000
nagyúr
válasz BomiBoogie #11312 üzenetére
Nem is annyira tuning a kísértés hanem hogy ne dögöljön meg a cpu a lapba az elején még irta 1,184 et kapott de most nem olvassa be a fesz értéket na mind1 majd lesz valami
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Következő kérdés:
az LLC-t nem tudom 50%-ra állítani, csak Level 1-8 között van.Akkor gondolom, Level 5 az optimális.
-
HaZsolt
őstag
válasz ricshard444 #11294 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled, G3258-as procit hajtok most 4500MHz-en és Watch Dogs alatt nagyon gyenge a kihajtás, Black Ops II alatt viszont a GPU igénybevétel 90% fölötti. Kevés a 2 mag.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
A memória feszültsége így jól van beállítva? Biosban írtam át 1600MHz-en 1,5V-ra elvileg.
[link] -
ffodi
veterán
válasz Grave_444 #11329 üzenetére
Mivel a képen a RAM-od SPD (és XMP) profilja látszik, így nem lehet megítélni milyen a beállításod. Persze, ha a BIOS-ban beállítottad 1600 MHz-re, és 1,5 V-ra, továbbá nem hibázik, akkor rendben kell legyen.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz BomiBoogie #11312 üzenetére
Attól, hogy nem enged szorzót macerálni, még lehet feszt babrálni. Anno használtam i7-2600at H61el, volt ott minden, alulfesz, túlfesz, BCLK.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Speed® #11338 üzenetére
anno még az asus B75-ös lapomnál is volt BCLK de ezen semmi, mint ahogy a képeken is látszik de teljesen mind1 már megoldódott a probléma, azért kösz a segítséget
BomiBoogie: Nem csak felfelé lehet tuningolni Az is jó lenne már ha be lehetne lőne egy min feszt az alap órajelnek, de hát neked hiába magyarázom vérszemet kaptál a tuningtól
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz Grave_444 #11336 üzenetére
Kezdem érteni mire gondolsz.
Egyrészt ha beállítod az XMP-t akkor általában azt a saját beállításaiddal akár felül is tudod bírálni. Másrészt lehetséges, hogy a H81-es lapodban a max DRAM órajel 1333 MHz (esetleg 1400 MHz), és ez XMP profillal sem lesz több! Igaz csak B85-ös lapok jártak nálam (nameg z87-esek persze) H81 nem, de előbbiben az említett 1400 MHz volt a max. Pentium DC procikkal (tehát 14-es szorzó). Igaz ez proci függő is, tehát lehet, hogy neked az i5-el menni fog 1600-on is.
Órajel ellenőrzés:
CPU-Z memory fül, amit ott látsz órajel azt szorozd meg kettővel, hogy megkapd az effektív értéket.
(vagy akár aidaban...)Fesz. ellenőrzés:
AIDA -->érzékelő menü (ha megjeleníti.....)
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
bandi0000
nagyúr
mit takar a CPU VRM? mert nálam az kap valami 1,7V-ot
-
-
Grave_444
nagyúr
-
laychi
veterán
válasz bandi0000 #11344 üzenetére
Hwinfo64-et használj. Az mindnent kiír hőfokokat,feszeket,venti fordulatot,mindent.
H1mpi. Ha jol emlekszem digital I/O voltage.
En csak offsetelni tudom a lapomban,fix feszt nem lehet adni neki,szerintem nalad is igy lesz.
1,65V ram melle assze 0,140V offset kell[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest