- Magisk
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
plajos
aktív tag
válasz kisspista #4236 üzenetére
miért van úgy, hogy egyes bejegyzéseknél "az útvonalon" rész előtt pont van, másik előtt nincs?
- miért nincs írásjel a mondatok végén?
- miért is kell ez "az útvonalon" a mondatba?
- az adatbázisod tartalmazza a lakott terület, 30-as zóna, veszélyes szakasz, bukkanó ...stb. helyeket (koordinátákat), melyeket Eszter bemond?Vesző az nem pont, hangsúlyozásra jó, próbáld ki veszővel és vessző nélkül miként mondja Eszter.
Pontnál, vagy felkiáltójelnél nincs hallható különbség a kiejtésben ezért nincs pont, vagy felkiáltójel a mondat végén. Ha hiányolod tegyél.
Az útvonalon azért kell mert ott van a kamera, az útvonalon.
Lakott terület adatbázisom nincs, szerintem nem sok értelme van ezt bemondani.
A többi sincs (31-as zóna, bukkanó, stb.)
Szerintem ezeket nem a legutóbbi adatbázisom sys.txt-jéből másoltad ki, mert pár hete javítottam ilyen nincs benne:activated_speech="Figyelem, busz sávot figyelö kamera, az útvonalon"
overspeed_spoken_type=1Busz sáv kameránál (és még több helyen) felesleges a gyorshajtáshang, ezért így kell beírni:
activated_speech="Figyelem, busz sávot figyelö kamera, az útvonalon"
overspeed_spoken_type=none
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest