- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz felora:) #3678 üzenetére
sziasztok! igo primonál a meglehet-e oldani, hogy a software az sd kártyán a térképek pedig a gps-en legyenek? a sys.txt-ben lehet-e valamilyen bejegyzést csinálni, hogy hol keresse? Mio C720-as készülék.
Ennek semmi értelme nem lenne. Ugyanis a térképállomány összeségében GB nagyságrendű, a program meg csak MB nagyságrendű. Fordítva még lenne értelme, hogy takarékoskodj a gépben található tároló kapacitással.
Egyébként meglehet oldani, a sys.txt-ben kell az útvonalakat megadni. De a konkrétumokra nem emlékszem, ha rákeresel biztosan megtalálod.
TUBOBORG
ATD 318 navin primot szeretnék használni!
A szoftverrel a leírtak alapján jártam el, de valami nem stimmel!
A pogit kicsomagoltam, a TFAT könyvtárat és kártyát (SD) átneveztem SDMMC-re.
Ebben van egy mobilenavigator könyvtár, egy shell ini és egy system exe.
A mobilenavigator könyvtárban az exe-t már mobilenavigator.exe nek hívták eredetileg is!.
Mégsem indul el! Akinek sikerült már, legyen jó és segítsen!Ha az SD-t átnevezted, akkor a géped nem fogja felismerni. A sys.txt-ben kell azt a nevet megadni, amin a gép látja az SD meghajtót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest