Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    válasz FoxiestFox #84017 üzenetére

    én is itt űztem az ipart egy kis ideig, gondoltam ma benézek ide, megnézem van-e élet, mikről folyik a téma, szomorúan olvastam vissza az elmúlt 2-3 oldalt. én x200ról macbook airre váltottam, mert már az x220-nál is voltak érdekes bugok, és rém sztorik a minőség romlásáról, mindezek videókkal és leírásokkal alátámasztva. amúgy is akárhány tp-m volt, (x41-et leszámítva) mindegyik nyöszörgött, nyikorgott valahol, vagy pulzált a ventije, majd egy idő után már zúgott is, vagy a zsanérok kilazultak stb stb... belefáradtam hogy ilyen drága gépek és fos a kijelző, fos a hangszóró, fos a vga, fos a szoftver support a lenovo óta, az aksi üzemidő egy ratyi más gyártókhoz képest, a szervizzel sem volt jó tapasztalatom az utóbbi időkben már...

    igen tudom, nagy részére az a válasz fog érkezni hogy ez egyik se érdekel senkit ebben a kategóriában, de tudom hogy sokan nem használják ki a thinkpad "adottságait", csak megveszik otthonra, de igazából nem annyira van szükségük a business classra.

    na mind1, több mint 1 éve hogy mac-en vagyok, és nagyon elégedett vagyok a 6 éves thinkpad pályafutásom után annyira mint még soha. és nyugi, a trackpoint nagyon nem hiányzik majd a mac trackpadje után. :)

    mielőtt megdobáltok kővel, paradicsommal, késekkel és tojásokkal: egy régi thinkpad fanatikus... :) csak sajnos belefáradtam a lenovo fasságaiba.

    senkit nem akartam megsérteni megbántani, és nem trollkodásnak szántam, sok régi thinkpades ember látok ma már mac-el rohangálni, szerintem ide lehet tovább lépni ha nem riadsz vissza új dolgok tanulásától, ha eddig még soha nem öntötted le a géped, nem akartál ráállni, nem ejtetted le, de egy jól összerakott gép kell amire az alu ház miatt jobban kell vigyázni.

Új hozzászólás Aktív témák