Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beloadjoker

    őstag

    válasz Tikakukac #71184 üzenetére

    Helló srácok!

    Ha minden igaz eladom jelenlegi gépem a hétvégén és gyűjtenék egy másikra viszont a lényeg az hogy addig úgy gondoltam vennék egy x200at.
    Mire kell hogy figyeljek? ezek ugye már elég régi darabok és nem szeretnék hibásat kifogni meg tudnátok mondani hogy mik a típushibák vagy mit/miket kell feltétlen leellenőriznem?
    Ezen kívül én ssdt szeretnék tenni a gépbe és egy hddt pedig ultrabaybe ezzel kapcsolatban mire kell ügyelnem? és a gép miylen ssdt fogad? gondolom az msata ssd az felejtős, egyébként itt a hardveraprón akarok majd kinézni egy max 32gigás ssdt ugyanis azon csak a rendszer lenne /linux esetleg ha nagyon kell win7/ a hddn ami az ultrabayben lenne meg minden más.
    Ezen kívül bármi negatívum linuxal kapcsolatban x200on? ubuntut használnék legújabbat vagy kalit /debian alapú/ úgy tervezem hogy win7 virtualboxból lenne a hddre telepítve ami pedig ultrabayben lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

Új hozzászólás Aktív témák