Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PC Varázs

    csendes tag

    válasz Zaher #2025 üzenetére

    hello Zaher!
    megpróbálok válaszolni a kérdéseidre:
    1. Mi lehet probléma?(szobában szeretném használni)
    - lassú sebességnél sokminden lehet a probléma, először is töltsd le a mdma_hun nevű progit itt a fórumban biztosan megleled egy linken. ezzel a progival tudol "jáccani", azaz ha letöltötted és elindítod, próbáld meg változtatni a modem helyét, lehetőleg ablak közelében legyen, és a lehető legnagyobb jelerősség mellett kellene használni. ez javíthat a sebességen, valamint a 3g preffered legyen kiválasztva kapcsolat típusánál.
    - az apn-t pedig változtasd meg standardnet.vodafone.net-re, mert alapjáraton az internet.vodafone.net-et használja, ami sokkal lassabb, mivel ekkor tömörítve vannak a csomagok azt hiszem (ha tévednék akkor kérem javítson ki vki a topikban)
    - a firewire az egy teljesen más dolog, amiről te beszélsz az a firmware, de ezzel az mdma_hu nevű programmal tudsz csatlakozni is a nethez, be tudod állítani az apn-t és meg tudod keresni hogy a legnagyobb a jelerősség.

    másik: írtad hogy Spanyolországban vagy és nem tudom hogy ott hogyan megy a vodánál a roaming (feltéve ha magyar földön vetted a modemet) mert ha Magyarországon vetted, akkor piszok sokat kér el a voda külföldi netezésnél, de ehhez be kell regisztrálni náluk.
    itt le van írva hogyan tudsz netezni külföldön, de mondom ez csak akkor kell ha Magyarországon vetted a modemet.
    És még meg kellene nézni, hogy az adot területen ahonnan éppen neteznél (ország, város, utca hsz) ott milyen a hsdpa lefedettség, amit szintén a vodának a honlapján tudsz megnezni, pontosabban itt: www.vodafone.es (spanyol vodafoe oldal)

    a firmware az a modemnek egy frissitési progija, érdemes a legújabbat használni, a dashboard pedig az a program, amit szintén frissítéssel tudsz változtatni, ami az a program amit fel lehet telepíteni a modemre, ezzel a programmal lehet csatlakozni pl.: vmc lite.
    az mdma_hun progit nem kell telepíteni, csak letöltöd, kilépsz a modem programjából a rendszerben és akkor tudod elindítani az mdma_hun-t

    remélem tudtam valamelyest segíteni, ha mégis lenne más kérdés, akkor írj nyugodtan.
    esetleg ha én rosszul írtam volna vmit, akkor kérem javítsanak ki a kedves fórumozók.
    üdv: Máté
    :R:R:R

    Használt és új alkatrészek eladása, vétele

Új hozzászólás Aktív témák